$, 23.04.2024, 23:56
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Вересень » 27 » Гра «Супер дітки проти супервихователів»
12:24
Гра «Супер дітки проти супервихователів»

 

«Спорт – це життя» - лунає кругом. Формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до свого здоров’я та здорового способу життя є одним із головних напрямків роботи педагогів нашої школи.

Вже стало традицією щороку у вересні проводити змагання «Супер - дітки проти супер - вихователів». Організатори гри Жавжаров Віталій Кирилович, Рубан Віталій Миколойович та Чуракова Світлана Вікторівна до змагань готувалися заздалегідь. Мали навіть декілька додаткових завдань. Сильна і весела команда вихователів (Гречко О.О., Польша А.В., Кузьминська Я.І., Мітічкіна К.В., Волкова Т. М.,Гриб К.О., Жавжаров В.К.). змагалася в 10 конкурсах зі збірною командою непосидючих старшокласників (Двигуліна А., Стецюра І., Алексєєва В., Бондаренко Л., Благодіров А., Ганза Д., Хвостішков А.). У ролі справедливих суддів виступили педагоги Терновський Є.О., Китманов В.О., та Чуракова С.В.

Діти та вихователі з великим задоволенням брали участь у цих змаганнях. Протягом гри було незрозуміло, хто отримає перемогу, адже боротьба була дуже активною та напруженою. Конкурс за конкурсом суперники виборювали бали один в одного. Найбільш яскравими конкурсами були: гра в «Дартс», стрільба з пневматичної гвинтівки та фінальна естафета, які мали змогу продемонструвати точність та влучність як дітям, так і вихователям. У результаті з рахунком 27:21 перемогла команда вихователів. Атмосфера дружби, здорового азарту панувала на ігровому майданчику. Вболівальники активно підтримували свої команди. Змагання були цікавими і корисними для усіх учасників .

Чуракова С. В.

 

 

Переглядів: 667 | Додав: Natalya | Теги: спортивна гра, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]