$, 18.04.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Квітень » 30

Тиждень безпеки та цивільного захисту в Камянській школі – нтернаті

завершився тренувальним навчанням з екстреної евакуації  всіх працівників та вихованців з будівлі школи

 

Життя – найважливіше для людини. Дорослі діляться досвідом безпечної поведінки та способами збереження здоровя з дітьми. На уроках та в позакласний час учні школи та вихованці дошкільного відділення опановують правила поведінки при евакуації, обговорюють дії кожного під час надзвичайної ситуації, при пожежі в школі-інтернаті.

Важливою складовою засвоєння знань і навичок є практичне навчання в разі виникнення горіння, задимлення або пожежі. 26 квітня проведено загальношкільне навчально-тренувальне заняття з евакуації співробітників і учнів школи при умовній пожежі та інших НС. Організатори тренінгу евакуації учнів і співробітників Лебідь О.І., інженер з охорони праці та БЖД і Китманова І.В., заступник директора з навчально-виховної роботи, задіяли в підготовці і проведенні планового заходу членів шкільної пожежної дружини Волкова М.І. та Гонтаря І.П., технічних працівників школи-інтернату. На місце збору зявились всі організовано і без паніки. Перевірка показала, що відбулась повна евакуація людей з будівлі. Члени пожежної дружини успішно локалізували місце умовного загорання, згасили вогонь .

По завершенню тренування підвели підсумки, проаналізували дії учасників, висновки і пропозиції будуть враховані в розробці організаційних і практичних заходів щодо поліпшення евакуації.

 

Переглядів: 717 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018

26 квітня 2018 року у КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР відбувся шкільний конкурс «Учень року – 2018» серед учнів 2-4 класів із ЗПР. Це був заключний етап конкурсу, під час якого були визначені кращі школярі: Швецова Вікторія - 3-А, Чусова Аліна - 3-А, Коротка Анастасія - 4-А, Чураков Артем - 4-А, Полоннік Руслана - 2-А, Адаменко Максим - 2-А, Дрожжевкіна Ангеліна - 2-Б, Кривобок Яна - 2-Б. Вони досягли значних успіхів у навчанні, творчості, є активними учасниками навчально-виховних заходів класу, школи.

Головна мета проведення цього конкурсу- це виявлення і розвиток творчого потенціалу дітей, підтримка талановитих учнів у різних видах навчальної та позаурочної діяльності. Журі конкурсу Григоренко Л.Г., Марущак Ю.В., Мітічкіна С.С., було надзвичайно складно визначитися з переможцем. Фіналісти конкурсу, Швецова Вікторія, Чураков Артем, Чусова Аліна, випробовувалися додатковими турами та запитаннями. За підсумками турів рішенням журі було визначено переможницю конкурсу «Учень року – 2018» - Чусову Аліну.

Вітаємо фіналістів та учасників конкурсу! Дякуємо батькам та педагогам за виховання гідних громадян нашої держави! Бажаємо надалі всебічно розвиватися та розкривати свої таланти, подальших успіхів у навчальній діяльності та не зупинятися на досягнутому!

 

Переглядів: 663 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018

 

Усі ми родом із дитинства, – сказав колись Антуан де Сент Екзюпері. І хоча багато із нас, ставши дорослими, перестають вірити у казки, інтерес до ляльок у багатьох людей все ж таки залишається. Одні – їх колекціонують, інші – милуються ними, проходячи повз полиці та вітрини магазинів. А є ті, у чиїх руках лялька оживає.
24 квітня до
наших дошкільнят завітав ляльковий театр «Телесик», який подарував маленьким глядачам виставу «Вареники з вишнями». За допомогою повчального сюжету діти дізналися про такі поняття, як добро і зло, справедливість, що таке хороший і поганий.
Під час лялькової вистави діти дуже піддавалися емоційному впливу і активно реагували на процеси, що відбувалися на сцені. Вони активно включалися в сюжет, відповідали на питання, що задавалися ляльками, охоче виконували їх доручення. Діти із захопленням насолодились виставою і
в кінці подякували гостям бурними оплесками.

А.В.Павшенко, вихователь

Переглядів: 697 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018

17 квітня 2018 року відбувся спільний Фестиваль дитячої творчості: ХІ Всеукраїнський благодійний фестиваль-конкурс «Талановиті діти України» та обласний фестиваль-конкурс творчості вихованців шкіл-інтернатів «Повір у себе». Обидва фестивалі об’єднала загальна мета: пошук та підтримка талановитих дітей та молоді, громадянське і патріотичне виховання дітей, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва.
Більше 20-ти творчих колективів цьогоріч змагалися за перемогу в обласному етапі фестивалю. Наші вихованці отримали три перших та одне друге місця. І тим приємніше, що саме наш колектив «Ритм» здобув «Гран-прі» фестивалю. Діти були нагородженні кубками та медалями. 


                 Вітаємо переможців!

Переглядів: 696 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018

24 квітня з учнями 5 – А класу була проведена година спілкування на тему «Безпека життя і здоров’я учнів у весняний період».
Учні прослухали інформацію про правила поводження в природі навесні, кого треба уникати в природі: кліщі, оси, комарі, отруйні павуки, гадюки, сколопендри. Як треба поводитись, коли стався випадок укусу, перша допомога та захисні дії, яких треба дотримуватись у природі. Також учні ознайомились з отруйними рослинами , які можна зустріти в природі і які несуть небезпеку життю людей. Діти уважно слухали, задавали запитання, наводили приклади, розглядали ілюстрації.

и 

Переглядів: 720 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018