$, 27.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Квітень » 30 » Конкурс «Учень року – 2018»
22:25
Конкурс «Учень року – 2018»

26 квітня 2018 року у КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР відбувся шкільний конкурс «Учень року – 2018» серед учнів 2-4 класів із ЗПР. Це був заключний етап конкурсу, під час якого були визначені кращі школярі: Швецова Вікторія - 3-А, Чусова Аліна - 3-А, Коротка Анастасія - 4-А, Чураков Артем - 4-А, Полоннік Руслана - 2-А, Адаменко Максим - 2-А, Дрожжевкіна Ангеліна - 2-Б, Кривобок Яна - 2-Б. Вони досягли значних успіхів у навчанні, творчості, є активними учасниками навчально-виховних заходів класу, школи.

Головна мета проведення цього конкурсу- це виявлення і розвиток творчого потенціалу дітей, підтримка талановитих учнів у різних видах навчальної та позаурочної діяльності. Журі конкурсу Григоренко Л.Г., Марущак Ю.В., Мітічкіна С.С., було надзвичайно складно визначитися з переможцем. Фіналісти конкурсу, Швецова Вікторія, Чураков Артем, Чусова Аліна, випробовувалися додатковими турами та запитаннями. За підсумками турів рішенням журі було визначено переможницю конкурсу «Учень року – 2018» - Чусову Аліну.

Вітаємо фіналістів та учасників конкурсу! Дякуємо батькам та педагогам за виховання гідних громадян нашої держави! Бажаємо надалі всебічно розвиватися та розкривати свої таланти, подальших успіхів у навчальній діяльності та не зупинятися на досягнутому!

 

Переглядів: 668 | Додав: Natalya | Теги: Учень року, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]