$, 24.04.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2012 » Квітень » 5 » Ансамблю танцю "РИТМ"- 15 років
06:21
Ансамблю танцю "РИТМ"- 15 років

 

23 березня у Будинку культури УТОГ відбулася визначна подія для всього колективу учнів та працівників школи-інтернату. Всі ретельно готувались до звітного концерту з нагоди 15-річногго ювілею та підтвердження звання «народний» танцювального ансамблю «Ритм». У концерті брало участь 85 артистів, серед яких випускники школи  і найменші артисти із дошкільного відділення. У програмі виступу народні і естрадні танці.

Більшість випускників продовжують творчу діяльність у танцювальному ансамблі «Славутич» Запорізького УТОГу. 
Директор БК Українського товариства глухих м. Запоріжжя –випускник КШІ, талановитий артист Петелін Дмитро, який виступав за кордоном на сценах України, США, Іспанії, Фінляндії та інших країн світу. Він створив власну танцювальну групу «Сузір’я». Ольга Башмакова закінчила Мелітопольське училище культури зі спеціальності «Хореографія». Виступає сама і здійснює постановки номерів на концертах для людей з вадами слуху. В рідній школі працює Катерина Лисиця, яка тренує підростаючу зміну маленьких талановитих танцюристів.

Незмінний керівник ансамблю Китманова Ірина Вікторівна, вчитель вищої категорії, вчитель – методист, нагороджена знаком «Відмінник освіти».

Ірина Вікторівна- заступник директора з навчально-виховної роботи. А заняття танцями є улюбленою справою, покликанням. І всі ці роки вона виділяє багато часу для підготовки юних артистів. Надійними її помічниками, тренерами танцюристів є творчі педагоги Сапа Ольга Анатоліївна, Катерина Лисиця, Дмитро Петелін.

Кожного року оновлюється програма, створюються яскраві танцювальні композиції, мальовничі костюми. Нові ідеї керівника і учасників «Ритму» завжди підтримує директор школи-інтернату Панченко Галина Володимирівна, яка допомагає в організації придбання та пошиття костюмів, поїздок на конкурси.

 

Завжди з вдячністю учасники «Ритму» говорять про спонсорів: генерального директора Запорізького залізно-рудного комбінату Фурмана Олександра Івановича, завдяки допомозі якого була можлива поїздка у 2001 році в Угорщину. Члени правління комбінату знаходять можливість для допомоги у розвитку творчих можливостей дітей нашої школи-інтернату.  Вдячні діти також іншим благодійникам, серед яких  голова правління «Індустріалбанку» Гребінський Леонід Андрійович, голова Василівської районної ради Джуган  Сергій Васильович, начальник обласного управління освіти та науки   Вєрозубов  Олександр  Георгійович.   Також хочеться виразити  слова вдячності  голові фермерського господарства «Таврія» Кириченко Віктору Михайловичу, голові фермерського господарства «Пролісок» Чоботі Федоту Михайловичу, голові ТОВ «Кам’янський степ» Демченку Віктору Михайловичу, приватному підприємцю Тихому Олександру Матвійовичу, голові фермерського господарства «НИВАРІС» Никоновій Валентині Михайлівні, керівнику телеканалу «Запоріжжя» та особисто кореспонденту Дроздовській Ользі Михайлівні, керівництву , кореспондентам, операторам телеканалу «Алекс», кореспондентам газет «Запорізька правда», «Індустріальне Запоріжжя», «Майстер-клас».

На творчому звіті - концерті були присутні поважні гості.
З привітанням виступив Грачов Сергій Володимирович, голова Василівської районної адміністрації, який відмітив, що «те, що відбулося на сцені,  можна назвати одним словом «успіх», блискучий успіх талановитих людей, талановитого колективу і впевнений, що він є закономірним результатом творчої наполегливої праці людей, які люблять щиро свою справу, вірять в досягнення успіху». Сергій Володимирович подякував шкільному колективу, який знаходиться на території району і побажав подальших успіхів і досягнень.

Ювілейна концертна програма – це творчий звіт артистів танцювального ансамблю на підтвердження звання «народний». Привітала з ювілеєм танцювальний колектив і  член журі Рижкова Тетяна Іванівна, заступник директора Запорізького обласного центру художньо – естетичної творчості учнівської молоді і наголосила на тому, що учасники ансамблю мають великий талант.

Директор школи-інтернату Галина Володимирівна Панченко  подякувала юним  артистам і тим, хто брав участь у підготовці заходу, а також підкреслила, що «всі стали свідками такого великого успіху багаторічної, натхненної праці наших дітей, учасників народного танцювального ансамблю «Ритм».

Переглядів: 1384 | Додав: Natalya | Рейтинг: 4.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]