$, 23.04.2024, 16:41
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2019 » Квітень » 29 » День пам'яті Чорнобильської трагедії
01:38
День пам'яті Чорнобильської трагедії

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них - 26 квітня, коли в нічне небо здійнявся зловісний вогонь радіаційного вибуху.

З нагоди відзначення цієї сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії у Камянській школі-інтернаті було проведено виховний захід «Чорнобиль не має минулого часу». На літературній годині мова велася про події 26 квітня 1986 року, про наслідки аварії на ЧАЕС. Діти згадали героїв які загинули у цій трагедії. Присутні вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів наслідків аварії.

Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам'ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться з історії людської, не згасне у віках.

Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.

Переглядів: 679 | Додав: Natalya | Теги: чорнобиль, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]