$, 29.03.2024, 01:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Січень » 25 » День Соборності
16:24
День Соборності

Багато століть український народ виборював свободу, незалежність та державність. Однією з таких подій, яка є прикладом незламного духу нашого народу, є день проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки 22 січня 1919 року, який офіційно визнано Днем Соборності та Свободи України. Це стало єднанням східних та західних українських земель, народженням єдиної незалежної соборної держави.

Так,  у 5-12 класах Кам’янської  школи-інтернаті до Дня Соборності України  у понеділок 23 січня було проведено інформаційні години з нагоди цього свята.

Основною метою вихователів  було дати зрозуміти школярам, що саме вони є майбутніми будівниками економіки держави, і від їхньої праці та свідомості залежить благоустрій країни. Ідея соборності, як всезагального об’єднання, особливо актуальна в наш напружений і нелегкий час. Велику увагу слід звернути на загальнолюдські цінності. Соборність веде до єднання людей. Офіційно в незалежній Україні День Соборності відзначають із 1999 року.

О.О.Гречко, вихователь

 

Переглядів: 783 | Додав: Natalya | Теги: День соборності, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]