$, 23.04.2024, 17:13
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Жовтень » 7 » День вчителя
19:45
День вчителя
   

Учителю! Перед іменем твоїм…

У руках багатьох школярів цього осіннього дня квіти – гвоздики, жоржини, троянди, хризантеми… Всі вони – для вчителів, і радісно, що ось скільки в них улюблених учнів!

Цього дня кожен із нас пригадує і власне дитинство. Крізь роки й події наша пам'ять, стерши багато чого, усе ж бережно зберігає образ та ім'я першої вчительки, класного керівника. Ми згадуємо про них (і свої шкільні витівки) зі щирим гумором і особливою теплотою, розповідаємо про те,не соромлячись бути сентиментальними.

Отож цього дня учні Кам'янської  школи – інтернату привітали своїх наставників на урочистій лінійці, провели День самоврядування (дублера),а потім подарували святковий концерт гарних пісень і запальних танців.

Тож від щирого серця ще раз привітаймо цього дня тих, хто усе ж наважився йти цією нелегкою стежкою, присвятивши життя непростій, проте такій потрібній професії вчителя. Тих, хто колись учив нас самих, і тих, кому ми довіряємо своїх дітей сьогодні. Нехай Доля буде до них прихильною. Миру й радості вашим невгамовним чуйним серцям, здоров'я й добробуту вам і членам ваших родин, поваги й любові від людей.

Переглядів: 1234 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]