$, 28.03.2024, 11:08
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Вересень » 4 » День знань
14:53
День знань

 

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято для педагогів, учнів та їх батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Оновлене подвіря школи зустрічало своїх гостей яскравими повітряними кульками та завзятими мелодіями, які створювали святкову атмосферу. Гучними оплесками шкільна родина зустріла наймолодших винуватців свята – першокласників. Відповідно до реформи освіти вони будуть навчатися за програмою нової української школи. На заході їх розважали веселі казкові герої, від яких малюки отримали чудові подарунки.

Директор школи Галина Володимирівна Панченко тепло привітала всіх із Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, педагогам школи міцного здоров’я, наполегливості та успіхів. На святі були присутні наші шефи, почесні гості, серед яких -депутати обласної ради Хрол Віталій Іванович, директор з персоналу ЗЖРК і Григорчук Олександр Іванович, голова профспілки ЗЖРК, та Стрибкова Тетяна Євгенівна, директор товариства «Запоріжагрохім».

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на святі вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.
І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – чарівна мелодія шкільного дзвінка сповістила про початок нового 2018-2019 навчального року.

Цього року ми змінили формат проведення свята Першого дзвінка і впевнені, що нам це вдалося. Протягом дня на школярів чекала низка захоплюючих сюрпризів.

Вихованці старших класів із задоволенням допомагали вихователям дошкільних груп і початкових класів у проведенні нетрадиційного святкування Дня знань. Для дітей провели масштабний квест "Веселі пригоди школярів". Гра була весела і пізнавальна. А головне - сподобалась дітям . Вони мандрували станціями " Лабіринт", "Шкільні питання", "Герої мультфільмів", "Футбол", "Ребуси", "Харчування", "Влуч у кошик", "Географія", "Танцювальна". Всі показали свою активність, веселу вдачу, кмітливість та спритність. Граючись, діти поглиблювали свої знання з історії рідного краю. А першокласники не просто розважалися і цікаво проводили час, а ще й знайомилися зі своєю школою. Після закінчення гри на дітлахів чекав солодкий сюрприз- - улюблене морозиво. Педагоги школи впевнені, що ідеї не завершилися, тож і надалі думатимуть над креативним виховними заходами.

Зараз дуже багато говорять про реформу освіти та те, що треба будувати нову українську школу та готувати дітей до майбутнього життя, яке буде колись. Але ми переконані, що треба створювати таке середовище, коли дитина житиме вже сьогодні і йти до дитини. Навчальний заклад – місце, де дитина має відчувати себе, як вдома – повноцінним гравцем шкільного життя.

  

 

Переглядів: 708 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат, де6нь знань | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]