$, 18.04.2024, 20:26
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Листопад » 18 » Допомога бійцям АТО від колективу КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР
19:26
Допомога бійцям АТО від колективу КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР

Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих, та не залишила байдужими і дитячі серця. У Кам’янській спецшколі-інтернаті налагоджено плідне соціальне партнерство з благодійним фондом «Солдатські матері». Учнівський та трудовий колектив   школи долучилися до акції «Допоможемо воїнам АТО».  Протягом  тривалого часу року координують цю роботу вихователь школи-інтернату  Рубан В.М. і педагог – організатор Жавжаров В.К.

Цього разу у  зону АТО для запорізьких бійців передано близько 500 кг продуктів (овочі, фрукти, крупи, макаронні вироби, цукор, чай, консерви, згущене молоко, варення, солодощі). А також зібрано 450 гривень на потреби фронту.

В наш час багато хто втомився допомагати: напруження в країні, в економіці, в родинах через фінансову нестабільність, та ми дуже вдячні нашим патріотам – дітям та їх батькам, членам колективу,  які попри все  із останніх сил по крихтам збирають допомогу на фронт! На передовій ще тяжче! В нас не стріляють та не вбивають. Разом ми сила! Головне пам’ятати – перемога залежить від кожного з нас. Ми розуміємо, що наша допомога лише невеличка часточка того, що можна зробити для підтримки української армії, але сподіваємось, що це стане поштовхом до всіх небайдужих людей!

 

        


 

Переглядів: 838 | Додав: Natalya | Теги: допомога в зону АТО, БФСолдатські матері, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]