$, 25.04.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2019 » Листопад » 23 » Дошкільнята попрощалися з осінню.
20:08
Дошкільнята попрощалися з осінню.

 

Педагоги- дошкільники Кам’янської школи-інтернату-надзвичайні люди. Вони не тільки виховують дітей, а й відкривають перед ними багатий світ добра, світла, доносячи до серця красу навколишнього світу. Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.
Дошкільнята дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят.

Діти старшої групи разом з вчителем дефектологом Солонцовою М.П. та вихователем Цукило С.О. побували в осінньому лісі та допомогли кленові зібрати листочки. На занятті були застосовані інноваційні технології з розвитку пізнавального інтересу малят до природного довкілля. Заняття було цікавим, насиченим ігровими прийомами, новітніми технологіями; діти активно діяли, міркували, відповідали і отримали гарний настрій і позитивні емоції.

Осіннє свято пройшло і у середній групі «Веселка». Атмосфера у залі була привітною та сонячною від дитячих щирих віршовано-пісенних розповідей про осінь. Усі присутні – діти, вихователі, гості немов поринули у казковий осінній світ. На свято завітала і сама красуня- Осінь , яка запросила дітей у подорож до осіннього лісу де діти залюбки пограли в ігри з лісовими звірятами. Справитися із завданнями маленьким вихованцям допомагала вихователь Павшенко А.В. та музичний керівник Артемова М.Л.
Поринули в осінню казку дошкільнята групи «Калинонька» разом з педагогами Стришко Н.М. та Олійник Н.О. .До них вранці зателефонувала білочка і запросила в гості .Діти з задоволенням прийняли запрошення і відправились в подорож. По дорозі їм зустрічались звірята, які і допомагали відшукати подаруночок для білочки. Заняття проходило захопливо та пізнавально для дітей, в ігровій формі діти вчилися розрізняти і називати кольори. Малюкам були запропоновані вправи та ігри з дрібними предметами для розвитку дрібної моторики рук які ,педагоги вдало комбінували з різними видами діяльності.

З педагогом –логопедом Писаренко Л.М.діти поринули у казковий світ осені, відвідали лісову школу тітоньки Сови, де виконували різноманітні завдання, показуючи свої знання. Всі етапи заняття були взаємопов’язані між собою та підпорядковувалися єдиному сюжету. Заняття було наповнене різноманітними видами та формами роботи, які динамічно змінювалися. Вихованці були захоплені заняттям, а воно промайнуло швидко, як легкий осінній вітерець.

   

Переглядів: 686 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат дошк | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]