$, 25.04.2024, 23:14
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Жовтень » 15 » Екскурсія до м. Запоріжжя
11:39
Екскурсія до м. Запоріжжя

 

На початку жовтня учні 11 Б класу побували на екскурсії в м. Запоріжжя і з радістю діляться своїми враженнями від поїздки. «Ми побували в обласному краєзнавчому музеї. Там ми більш детально ознайомилися з історією розвитку Запорізького краю, нам було надано можливість розглядати різноманітні експонати, починаючи зі скіфських часів і до наших днів: предмети побуту, одяг, зброю. Особливе враження на хлопчиків справив костюм воїна. Дівчаткам було цікаво розглядати меблі, посуд, жіночий одяг. Особливо яскраве враження залишилось після відвідування експозиції «Природа запорізького краю». Різноманітність природного світу ніколи не перестане дивувати людей.

Побували ми також на Запорізькій обласній  художній виставці. Дуже сподобалась тематична виставка дитячих робіт «Моє Запоріжжя».

Родзинкою нашої поїздки було відвідування Запорізького етнографічного кінного театру. Відчуття гордості за історичне минуле нашого краю просто переповнювало душу, коли під звуки козацького маршу зявились запорізькі козаки. Вони продемонстрували вміння справлятися зі зброєю, скакали на конях, виконували різноманітні трюки. Самим вражаючим було те, коли коли  у  виставі   запропонували прийняти участь нашому однокласнику Дімі Малишу. Ми за нього дуже хвилювались. Він з честю витримав випробування на сміливість.

Під час екскурсії, яку допомогли організувати директор школи Г.В.Панченко,  наш вихователь О.С.Гонтарь і В.В.Коваленко, ми отримали багато нових знань і  незабутніх вражень».

Переглядів: 1417 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]