$, 29.03.2024, 00:08
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Грудень » 10 » Фестиваль пісні в жестовому виконанні
10:33
Фестиваль пісні в жестовому виконанні

Нехай пісні всі милозвучні

Для нас лунають знов і знов,

Хай будуть в серці нерозлучні

Надія, Віра і Любов.

Під таким лозунгом 10 грудня 2014 року  в нашій школі пройшов фестиваль  пісні в жестовому виконанні серед педагогів «Таланти твої, наша школо». І дійсно, після концерту вкотре можна було впевнитися, що вивчення жестової мови для наших учителів проходить залюбки, адже допомагає не лише в роботі з дітьми на уроках та позаурочний час, але й допомагає творчо висловити свої думки та побажання оточуючим.

Цьогорічний концерт порадував глядачів вісімнадцятьма номерами, серед яких були веселі, розважальні, а також спокійні, ліричні: «Береги любовь», «Кабы не было зимы», «Январская вьюга», «Свою жизнь», «Друзьям», «Снится сон», «Принц», «Цвіте терен», «Шлепки», «Тумба – буги», «Лисапед», «Все пучком». Дуже зворушливим і близьким, душевним  для кожного слухача та глядача став концерт завдяки таким пісням, як «Балада о матери» та «Песня про папу». Дуже стильним та веселим виявився виступ дуету Лисиці К.Г. та Жавжарова В.К. Актуальними та по – зимовому чарівними були номери Дериведмідь В.М. та дівочого дуету Притики А. й Баришової Т. Ніжним, надзвичайно чуттєвим  ліризмом були просякнуті виступи Прінь С.С., Кабаченко М.В., Біди І.Ю., Квас В.Г. Вічну тему сили материнської любові, пов’язану з темою війни,  проникливо продемонструвала в своїй пісні  Китманова І.В. Глядачі не могли стримати сліз і підспівували народній пісні у виконанні Квас Л.Ф., Пилипенко Н.В., Чуракової С.В., Геращенко Ю.В. А потужним позитивом змогли зарядити публіку  Квас С.В., Кравченко Л.В., Польша А.В., Мітічкін П.В., Терновський Є.О., Гречко О.О., Волкова Т.М. Всі учасники свята  приємно здивували глядачів своїм артистизмом, неперевершеною грою міміки та жестів. Молодці, так тримати й надалі!

Директор школи Панченко Г.В. підкреслила надзвичайну важливість проведення таких заходів, відзначила майстрів, «старожилів» конкурсу жестової пісні (Китманова І.В., Квас Л.Ф.,Кравченко Л.В., Пилипенко Н.В., Лисиця К.Г., Гречко О.О.), у яких молодим виконавцям треба брати приклад. 

 

 

Переглядів: 805 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]