$, 20.04.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Гра «Супер- дітки проти супер - вихователів»
11:12
Гра «Супер- дітки проти супер - вихователів»

                                              

   «Спортивний дух  здоров'я і краси,

     Вражають слух  запеклі голоси,

    Глядацький зал аплодує  і гуде,

    Луна спортивне свято молоде…»

 

Життя і здоров’я людини є найвищими соціальними цінностями. Формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до свого здоров’я та здорового способу життя є одним із пріоритетних напрямків роботи педагогічного колективу .

5 жовтня 2016 року в Кам’янській школі-інтернаті проведено спортивно-розважальну гру «Супер- дітки проти супер - вихователів». Організатори гри Жавжаров Віталій Кирилович та вихователь Польша Андрій Вікторович ретельно продумали програму змагань, підібрали необхідні атрибути та спортивний інвентар.

Сильна і креативна команда з шести вихователів  (Гречко О.О., Терновський Є.О., Польша А.В., Кузьминська Я.І., Кущ Т.С., Гостєва К.С.). змагалася в 10 конкурсах зі збірною командою старшокласників (Резнікова Н., Болгаріна А., Алексєєва В., Бараніченко А., Благодіров А., Белан Д.).  У ролі справедливих суддів виступили  педагоги Рубан В.М.,  Савенко В.В., та учениця 11-А класу Гедікова М. Також, в організації спортивного свята, допомагали учні 8-А класу.

Діти намагалися перевершити вихователів у різноманітних конкурсах .

Важко було зрозуміти хто ж все таки переможе, адже боротьба за перемогу була дуже активною та напруженою. Конкурс за конкурсом суперники виборювали бали один в одного. Найбільш яскравим конкурсом була фінальна естафета, яка мала визначити чи переможуть вихователі, чи все ж таки учні наздоженуть і вирівняють рахунок. Компетентна команда суддів повинна була визначити переможців. Але у напруженій боротьбі рахунок став рівним. Суддями було прийнято рішення  для визначення переможця  провести додатковий конкурс на влучність. Хороші результати  серед учнів показали Белан Д., Благодіров А.  У результаті  з рахунком 5:4 перемогла команда вихователів. Учасники команди учнів привітали переможців і в наступному році пообіцяли відігратися. 

Атмосфера дружби, здорового азарту панувала на ігровому майданчику. Вболівальники активно підтримували свої команди. Змагання були цікавими та змістовними, всі учасники отримали багато позитивних емоцій.
 

Польша А.В., вихователь

    

 

Переглядів: 780 | Додав: Natalya | Теги: спортивна гра, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]