$, 24.04.2024, 20:56
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Грудень » 18 » "Лист до солдата"
22:29
"Лист до солдата"

Не лише матеріальна підтримка від громадян України сьогодні стала вкрай важливою для військовослужбовців та добровольців, котрі знаходяться в зоні бойових дій на Сході країни. В усі часи однією із надважливих складових успішного виконання завдань був і є моральний дух тих, хто боронить свою країну. А хто може більш ефективно підбадьорити чоловіків, окрім тих, кому вони дають життя, і заради кого, власне, живуть? Саме так вважають учні нашої школи, які долучились до масової акції допомоги учасникам АТО.

На щастя, ці діти не бачили війни на власні очі. Вони не знають як це, більше не побачити батька. Проте останні події в країні змушують нас, дорослих, консолідуватися, а їх, дітлахів, швидше дорослішати. Не зважаючи на свій зовсім юний вік, вони все розуміють і переживають не менше за нас.

Для підтримки бойового духу наших захисників, що знаходяться в зоні АТО, учні школи провели акцію "Лист солдату". До цієї акції долучилися всі класи. Учні малювали малюнки з своїми побажаннями та писали листи зі словами підтримки.

Всі роботи були передані через фонд  "Солдатские матери" для відправки військовослужбовцям на Схід України. Сподіваємося, що дитячі роботи, виконані від щирої душі, захистять наших героїв та допоможуть підняттю морального духу.

На листках, вирваних їз учнівських зошитів, діти виклали цілком зрілі думки про те, що українці – незламна нація.

 

Наші листи і обереги волонтери передали солдатам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 946 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]