$, 20.04.2024, 05:55
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Листопад » 8 » Мальовниче місце для відпочинку
20:04
Мальовниче місце для відпочинку

    

 Нещодавно група учнів нашої школи їздила на оздоровлення до дитячого санаторію «Чайка», який знаходиться в мальовничому місці на березі Чорного моря в місті Євпаторія АР Крим. Санаторій «Чайка» – найстаріший на Кримському півострові, йому виповнилося 97 років. Історія його дуже цікава. Цей санаторій збудувала за свої кошти  бездітна сім я караїмів для деякий час жили артисти МХАТу, вони показували концерти для незаможніх людей і на виручені кошти годували дітей -сиріт.                                                                     В санаторії наші учні приймали призначені лікарями процедури : інгаляції, грязелікування, лікувальні ванни, масаж, лікувальну ритміку, ЛФК, кліматотерапію, кисневу терапію.  Діти не тільки оздоровлювались в санаторії, але й гарно відпочивали: ходили на екскурсію в с. Заозерне, на розкопки древнього міста Євпаторія, їздили на екскурсію до пам`ятника національному герою Омеру, пам`ятника героям-морякам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. В м. Євпаторія також є  великий порт, який  приймає  кораблі з різних  країн  світу,  мечеть,  церква  св. Миколи, театр і багато інших визначних місць.

   Також ми купалися  в морі, ловили  медуз,  приймали  участь в  іграх,  змаганнях   з  піонерболу,  волейболу.  В змаганнях  з шахів учень 4-Акласу Носаль Слава  зайняв  1 місце в молодшій  групі,  а учень 6-Б класу  Ревенко  Богдан    зайняв 3 місце  в  середній групі,   за  що й отримали  дипломи .

   Фандєєва  Олена,  учениця  11-Б  класу,  приймала  участь  у  підготовці  до  концертів,  вона  виконувала  жестові  пісні.  Тесленко Роман,   учень  11-Б  класу,  приймав  участь  у  танцювальній  програмі : він  виконував  величний  танець-вальс.  Катерина Григорівна  Лисиця,  керівник  групи, також  приймала  участь  концертній   програмі,  вона  виконувала  жестові  пісні. Нам дуже  сподобалось  в  дитячому  санаторії "Чайка”.  Дякуємо адміністрації школи  за  турботу.        

                                                                                                                                О.А.Тищенко,вихователь, Фандєєва О., уч.11-Б кл.

 

Переглядів: 1295 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]