$, 25.04.2024, 08:37
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Місце для подвигу є в житті кожного: «Олександрівська премія» відзначила своїх героїв
11:05
Місце для подвигу є в житті кожного: «Олександрівська премія» відзначила своїх героїв

30 вересня  у Запоріжжі четвертий рік поспіль пройшло вручення «Олександрівської премії». Вона присуджується людям, які займаються благодійністю, а також представникам волонтерського руху. Цю премію заснував запорізький меценат Олександр Богуслаєв. Її основна мета - знайти і нагородити тих запорожців, які роблять добрі справи за покликом серця, рятують життя і допомагають людям в їхній біді. Переможці отримують статуетку орла - копію артефакту з Вознесенського скарбу, диплом та грошову премію. Унікальність конкурсу полягає в тому, що кожен житель Запоріжжя може номінуватися або запропонувати гідну кандидатуру для участі в будь-якої категорії.

Всього було оголошено десять номінацій: «Територія доброти» (для організацій, об'єднань, рухів, груп людей, які, об'єднавшись, реалізують благодійні та соціальні проекти), «Спасибі на доброму слові» (для проектів в ЗМІ: соціальні телемарафони, серії статей на тему благодійності , соціальні акції і т.д.), «Посол доброї волі» (для волонтерів), «Добра справа» (номінація для окремих соціальних проектів, акцій та заходів), «Доброчесність» (для соціально орієнтованих комерційних компаній і меценатів), « герої серед нас» (для людей, які здійснили героїчний вчинок (або кілька) по відношенню до іншої людини), «Друга мама» (для прийомних сімей та опікунів Запоріжжя і області), « Друге дихання» (для людей з обмеженими потребами), «Жива легенда» (для легендарних людей, які стали знаковими для міста в різних сферах життєдіяльності). Саме в номінації «Друге дихання»  учні 9 – А класу (Болгаріна Настя, Машкіна Юлія) та 11 – А класу (Гедікова Марія, Родькіна Яна, Алексєєва Влада) виконали пісню, яка не могла не залишити нікого байдужим «Сдаться ты всегда успеешь». Наші діти іще раз довели оточуючим, що не можна здаватися, треба йти до своєї мети як би тяжко не було.     «Их руки, как крылья, как мостик к свободе, как ключик к общенью, где нет недомолвок.
Их мир - море звуков, особых, быть может, негромких, тягучих. Но мир этот - полон!»

                                                                                                                     Чуракова С. В., вихователь

  

Переглядів: 810 | Додав: Natalya | Теги: вручення «Олександрівської премії», Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]