$, 25.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2019 » Квітень » 28 » Перемога на Міжнародному фестивалі хореографічних колективів спецшкіл для дітей з порушеннями слуху «DANS – 2019»
21:28
Перемога на Міжнародному фестивалі хореографічних колективів спецшкіл для дітей з порушеннями слуху «DANS – 2019»

Наприкінці квітня у м. Кишиневі Республіки Молдова відбувся Міжнародний фестиваль хореографічних колективів спецшкіл для дітей з порушеннями слуху «DANS – 2019». У фестивалі брали участь хореографічні колективи з Молдови, України, Росії та Білорусі, всього 7 колективів. Конкурс відбувався в чотирьох номінаціях: народний танець, сучасний танець, хореографічна композиція і пісня в жестовому виконанні в репертуарі «Соло» і «Дует». Колективи у своїх виступах демонстрували знання та вміння у різних напрямках сучасної та народної хореографії, збереження національних традицій та народних витоків мистецтва, класичної школи, та кращі зразки сучасних напрямків. Діти порадували глядачів яскравими й емоційними виступами, мали змогу спілкуватися, познайомитися, здружитися та навчатися на прикладах один одного. Народний художній колектив, ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні «Ритм» комунального закладу «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради виборов І місце в номінації «Хореографічна композиція і жестова пісня в репертуарі «Дует» з номером «Колискова». Всі хореографічні колективи, що прибули на фестиваль, пройшли відбір і мали високий рівень виконавської діяльності, тому конкурувати було дуже важко. Тим більше, що тільки в складі «Ритму» брали участь і маленькі шести-, семирічні танцюристи. Діти отримали задоволення від виступів та позитивні враження від знайомства з Кишиневом. Хочеться висловити слова подяки: Руслану Миколайовичу Лопатюку, голові Товариства глухих Республіки Молдова, та всьому колективу Товариства (всім, хто зустрічав, супроводжував, перекладав, готував смачні страви, тощо) за чітку організацію заходу, чуйність і доброту; Членам ЦП УТОГ та особисто Ірині Іванівні Чепчиній за високу оцінку і надану честь - можливість колективу взяти участь у Міжнародному фестивалі, представляючи Україну, за організацію, за підтримку під час конкурсу; Кірі Дорожинській, заступнику начальника відділу організаційної та видавничої роботи ЦП УТОГ за оперативність вирішення організаційних питань; Ларисі Василівні Чуріковій, методисту Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації за допомогу в оформленні документів на виїзд за кордон та віру в можливості колективу, Галині Володимирівні Панченко, директору комунального закладу «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради за організацію поїздки, підтримку і переживання; батькам дітей за розуміння і фінансування поїздки. Завдяки Вам діти отримали досвід виступу на Міжнародній сцені і незабутні враження.

І.В.Китманова, керівник Народного художнього колективу,

ансамблю танцю і пісні в жестовому виконанні «Ритм»

комунального закладу «Кам’янська спеціальна

загальноосвітня школа-інтернат»

Запорізької обласної ради

 

Переглядів: 679 | Додав: Natalya | Теги: «DANS – 2019», молдова, Кишинів, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]