$, 29.03.2024, 00:48
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Лютий » 23 » «ПЕРЛИНИ РІДНОЇ МОВИ»
13:04
«ПЕРЛИНИ РІДНОЇ МОВИ»

«Рідна мова дорога людині, як саме життя» ─ твердить народна мудрість. Під цим девізом 22 лютого в нашій школі проводився святковий ранок «Перлини рідної мови», присвячений Дню рідної мови. В ньому брали участь учні 1-4 класів. Учасники свята мандрували у чарівному садку, що зветься «Українська мова» за такими зупинками:

«Хвала рідній мові», «Хвилини поезії»,«Народна мудрість», та «Мовні ігри».

Ведучими були учні 4-го класу, які дуже добре справились з завданням. Діти-глядачі проявили велику активність особливо на «зупинці» «Народна мудрість». Майже всім хотілося розповідати народні прислів’я, приказки та гуморески. Всім дуже сподобались народні колискові, які співали учениці 3-4-х класів та бібліотекар. Всі діти, навіть першокласники, з великим задоволенням брали участь у різноманітних мовних іграх. А під час розгадування кросвордів про Україну активність, бажання відповісти на запитання у дітей ще більше зросла.

Під час свята вкотре  всі переконалися в багатстві, мелодійності, неповторності нашої мови. Подібні заходи викликають живий інтерес, прививають любов і повагу до рідної мови. Це, в певній мірі, забезпечує зміцнення українського духу, національного мислення, що є одним із важливих шляхів патріотичного виховання.

Асатрян А.В., бібліотекар

     

Переглядів: 808 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола-інтернат, свято рідної мови | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]