$, 20.04.2024, 11:50
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Родинне свято
01:30
Родинне свято

 

Філософія родинності  має закластися в основу життєдіяльності української національної школи. Ще К.Ушинський твердив, що школа має бути схожою більше на родину, аніж на установу. Вона має продовжувати сімейне виховання, працювати в тісному контакті з батьками, налагоджувати взаємозв¢язок  між  школою та родиною, бо це - основна передумова підвищення ефективності навчання та виховання дітей, рівня їхніх знань.

      Змістовне та цікаве родинне свято провели учні 3-Б класу разом з класним керівником Дериведмідь В.М.,  вихователем Дериведмідь Т.С. та сурдопедагогом Рубан Т.В. Зібралися разом батьки і діти, бо сім¢я- це осередок виховання, а діти- це наше майбутнє. Були тут і душевна бесіда, і хороший концерт. Батьки мали змогу не тільки послухати пісні у виконанні своїх дітей, а й заспівати самим. Машкіна Т.С. і Полулях Т.С. заспівали колискові пісні, які співали у дитинстві своїм маленьким донечкам. Всі батьки знову поринули у спогади в ті найкращі часи, коли з¢явились на світ  їхні діти. Вони побачили, якими розумними, талановитими і гарними  вони стали зараз. Тата пригадали, які квіти вони дарували мамам, якою була погода в той щасливий день. Своїм мамам, татусям, бабусям і дідусям діти дарували теплі слова, пісні, танці. Зі сльозами щастя   на очах батьки аплодували юним талантам.

       Непомітно проминув час.  Батьки понесли додому відмінний настрій, багато вражень та подяку педагогам за таку  теплу родинну зустріч. Від імені всього батьківського колективу  Т.С. Машкіна подякувала школі, педагогам, які тут працюють, за виховання їх дітей. «Ми вдячні долі за те, що з нашими дітьми працюють такі прекрасні педагоги. Валентина Миколаївна і Тетяна Сергіївна віддають нашим дітям все тепло і ласку. Вони вчать їх не тільки читати, писати і говорити, а й бути справжніми людьми. Бажаємо їм добра, радості і творчих злетів у їх нелегкій праці».

Ми живемо в Україні, тому повинні шанувати національні традиції. Без цього наші діти не виростуть добрими, людяними. А ці якості закладаються у сім¢ї, у відносинах між батьками та дітьми.

Переглядів: 1521 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]