$, 25.04.2024, 06:28
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Жовтень » 29 » Розважально-пізнавальне свято «Веселий ярмарок»
23:11
Розважально-пізнавальне свято «Веселий ярмарок»

 

Свято осені ‑ це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка, золотава осінь, ласкаве бабине літо і коло найближчих і найдорожчих людей поруч. Саме так наприкінці жовтня в актовій залі Кам’янської школи-інтернату відбулося розважально-пізнавальне свято «Веселий ярмарок».

Під час цього заходу всі відвідувачі (учні, батьки, вчителі) могли насолодитися українськими піснями («Ой продай бабусю бичка», «Грицю, Грицю, до роботи», «Ходить гарбуз по городу», «Пісня про калину», «А я у матері одна була»), чарівними танцями, гуморесками, віршами, музичними постановками, розважальними конкурсами та веселими інсценізаціями. Цього разу своїми талантами вражали не лише учні, а й вихователі, які разом з дітьми заспівали фінальну пісню.

Усі учасники ярмарку напередодні ретельно готувалися, зносили до школи відповідний товар, а деякий з них - виготовляли на уроках трудового навчання та на заняттях гуртків. Глядачів заворожували сповнені оригінальністю, естетикою, творчим задумом яскраві костюми та декорації, прикрашені столи з овочами, фруктами, посудом, вишивками, квітковими композиціями та виробами з природного матеріалу.

Діти були сповнені ентузіазму, панувала атмосфера доброзичливості. В дитячих серцях палала любов та повага до українських традицій, до матінки-природи, яка дарує нам таку неповторну чарівність, красу і радість.

Свято вдалося на славу: і відпочили, і насолодилися, і почастувалися дарами осені.

 

Переглядів: 729 | Додав: Natalya | Теги: ярмарок, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]