$, 26.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2012 » Квітень » 5 » Школа-інтернат - лідер сучасної освіти.
06:11
Школа-інтернат - лідер сучасної освіти.

Березень 2012 став щедрим на заході та перемоги педагогічного та учнівського колективу Камянської спеціальної школи-інтернату.

Поки в стінах рідної школи керівники та юні артисти наполегливо готувалися до звітнього концерту, в Києві на ІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2012» презентували свої педагогічні надбання кращі вчителі школи-інтернату: Китманова Ірина Вікторівна, Скориця Наталія Володимирівна, Маркова Любов Григорівна, Рубан Тетяна Володимирівна.

Кам’янська школа-інтернат – це школа нового типу, яка діє в комплексі: дошкільне відділення, школа І-ІІІ ступенів з професійним навчанням за спеціальністю «кухар».

Інновації педагогів спрямовані на вирішення основного завдання школи: комплексна реабілітація дітей з вадами психофізичного розвитку, адаптація та інтеграція їх у суспільство. За актуальність та сучасність підходів до вирішення проблем спеціальної школи Кам’янська школа-інтернат була нагороджена дипломом «За активну роботу з модернізації системи освіти».

Слід відзначити , що це не перша відзнака закладу. У лютому 2009 року на ІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»-2009» школа отримала почесне звання «Лідер сучасної освіти», а в 2010 році на виставці «Інноваційні технології навчання» була нагороджена дипломом за перемогу у конкурсі «Інновації в упроваджені інформаційно-комунікативних технологій в освітню практику».

Панченко Галина Володимирівна,    директор школи-інтернату


 

 

Переглядів: 1217 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]