$, 28.03.2024, 18:07
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Квітень » 27 » Спортивне свято у дошкільному відділенні
12:36
Спортивне свято у дошкільному відділенні

 

Міцна сім’я – міцна держава.

Це знають всі: і тато, й мама.

Коли ж сім’я твоя спортивна,

Країна буде дуже сильна.

 

Колектив КЗ "Кам'янська спецшкола-інтернат" ЗОР постійно піклується про фізичне здоров’я вихованців. Тут у всі пори року постійно проходять спортивні свята, змагання, конкурси. Рухова активність дітей дошкільного віку є природною біологічною потребою, ступінь задоволення якої багато в чому визначає подальший структурний і функціональний розвиток дитячого організму. Участь у фізкультурних святах сприяє виявленню самостійності та ініціативи у виконанні рухових завдань, досягненню кращих результатів в умовах змагань, вихованню дружби і наполегливості. Ось і 27 квітня 2018 року в дошкільній групі «Веселка» відбулося спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані тут як спорт, так і пропаганда сімейних цінностей.

Свято здоров’я було не лише веселим та завзятим, а й сприяло згуртуванню дитячого та батьківського колективу. Вражали дитяча та батьківська наполегливість, витримка, спритність та взаємовиручка. Інколи діти були навіть спритнішими, ніж батьки.

Багато зусиль доклали педагоги Польша А.В., Олійник Н.В., Павшенко А.В. готуючи цей захід. Команди змагалися в таких конкурсах: «Передай паличку», «Стрибки на великих м’ячах», «Влуч у ціль», «Смуга перешкод», конкурси на віджимання для тат, та стрибки на скакалках для мам. Було ще багато цікавих змагань, що розвивають силу, спритність, швидкість, фізичні вміння та навички дітей. На це тепле родинне свято батьки прийшли не тільки позмагатися, а й просто поспілкуватися з дітьми. Учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу, усім дісталися нагороди.

Спортивні розваги стали справжнім святом для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх лунали в спортивному залі. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Окрасою заходу був танцювальний виступ вихованців садочка під керівництвом музичного керівника Лютікової Н.В.. Свято спорту допомогло відновити сили і отримати заряд енергії, позитивних емоцій не на один день. Адміністрація та колектив дошкільного відділення висловлюють подяку батькам, які знайшли час разом із дітьми взяти участь у цьому спортивному святі.

Педагоги зробили велику справу, що змогли залучили до участі цілі родини! Бо такі заходи допомагають залучити дітей і батьків до спорту, сприяють розвитку спортивного духу сім’ї, а також зміцнюють зв’язки між школою і батьками.

  

  

Переглядів: 676 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат, Тато, спортивне свято, мама і я-спортивна сім'я | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]