$, 28.03.2024, 10:39
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2011 » Жовтень » 5 » Свято фізкультури і спорту
08:35
Свято фізкультури і спорту

У вересні в Камянській спецшколі-інтернаті традиційно проходять заходи, присвячені дню фізкультури та спорту України.

В рамках олімпійського тижня проведені заходи : олімпійський урок та класні години «Спорт і здоров’я»,  спортивна вікторина для учнів 5-12 класів, змагання з піонерболу для 2-4 класів та новусу для 5-12 класів.

Особливою подією стала спортивно-розважальна гра «Котигорошко» та «Веселі естафети», які організували 17 вересня вчителі фізкультури Квас К.Г., Вайло О.М., Вахненко Р.І.

  Всім учасникам  дуже сподобалися завдання з орієнтування на місцевості: по позначках на карті учасники шукали заховані фішки на всій території школи . Юні туристи демонстрували уміння і навички ставити намет.  У кожній команді, разом з дітьми змагались педагоги . 

   Осінні змагання цього року завершилось з такими результатами: 1 група (середні класи) - 8-Б клас - І місце; 6-Б, 6-Д класи - ІІ місце; 7-Б, 7-Д класи - ІІ місце. Серед старших класів - 12 клас - ІІІ місце; 10-Б, 9-Д класи - ІІ місце; 9-Б, 11-Б класи - І місце. 

На спортивному святі були присутніми Білоблоцький О., неодноразовий призер Параолімпійських ігор, призер Чемпіонату Європи з волейболу, Топчієва Ю., неодноразова призерка Параолімпійських ігор, призер Чемпіонату Європи з волейболу. 

 

 

Переглядів: 1395 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]