$, 28.03.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Грудень » 16 » ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ вчителів методичного об'єднання «Глобус»
12:34
ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ вчителів методичного об'єднання «Глобус»

 

 

Школа – святиня і надія народу.

У школі навчають не тільки читати, писати,

рахувати, мислити, пізнавати навколишній світ,

багатства науки і мистецтва.

У школі вчать жити.

 

В. Сухомлинський

 

Згідно плану роботи школи у нашому закладі проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів методичного об'єднання «Глобус».

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичного об'єднання був розроблений план проведення методичного тижня. У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг перш за все перед учнями, їхніми батьками та колегами – педагогами, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології.

Тиждень був спланований так, що поєднував різні напрямки роботи. Під час проведення тижня досвідчені вчителі показали бінарний урок математики і інформатики, урок – практикум узагальнення вивченого матеріалу, проводили предметні конкурси та загальношкільний захід.

Уроки проводились із використанням інноваційних технологій навчання, методів особистісно - зорієнтованого навчання, спрямованих на активне використання знань на практиці, що спонукає дітей мислити, експериментувати та досліджувати.

Вчитель математики Шмаков В.Є. і вчитель інформатики Китманов В.О. провели бінарний відкритий урок у 10 класі на тему: «Квадратична функція, її властивості і графік». Учні виконували самостійну роботу, побудували графіки за допомогою комп’ютерної програми «Grant», багато працювали індивідуально.

Вчитель географії Харченко О.М. провела урок – практикум на тему «Закономірності формування природи материків і океанів » у 7-А класі. Під час уроку був створений належний мікроклімат, забезпечена дружня та злагоджена робота . Учні активно працювали на уроці: відповідали на питання, грали, виконували завдання на карті атласу. Навчальні завдання були диференційованими і зрозумілими для дітей. На уроці вчитель створила атмосферу успіху, а весела фізхвилинка надала учням настрою, сили і енергії.

Позакласний захід «Інтелект-шоу «Еврика» (інтелектуальний марафон зі знання природничо-математичних наук «Пізнаємо світ природи») провели

педагоги Савенко В.В., Попович Н.Я., Волкова Т.М., Харченко О.М. Вони використали різні форми роботи: ігрові, практичні завдання, розповідь, експерименти, що зробило атмосферу спілкування невимушеною, а захід – цікавим і практично направленим. Він запам’ятався учням і залишив приємні враження в усіх присутніх.

Всі заходи стали свідченням зростання рівня викладання та педагогічної майстерності вчителів, показали прагнення педагогів до творчого пошуку та впровадження інноваційних новітніх педагогічних технологій.

Найщиріші вітання нашим професійним педагогам, талановитим учням, найкращих побажань здоров' я та творчих злетів.

У кожній людині є сонце. Тільки дайте йому засвітити!

В.В.Савенко, керівник методоб'єднання

 

 

 

Переглядів: 770 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]