$, 20.04.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Грудень » 1 » Тиждень педагогічної майстерності вихователів початкових класів
23:38
Тиждень педагогічної майстерності вихователів початкових класів

   З 17 по 28  листопада в школі  було проведено  тиждень педагогічної майстерності вихователів початкових класів, в якому брали участь 11 вихователів. Кожен вихователь мав можливість продемонструвати свої творчі наробки, поділитися досвідом роботи, запропонувати впровадження в свою педагогічну діяльність елементи інтерактивних технологій.

     Тиждень педагогічної майстерності розпочала Золотаренко О. Г. з години спілкування  «Людина починається з добра», розповіла вихованцям цікаву казку  «Добро та Зло», на основі казки  закріплювала знання дітей про позитивні якості людей.  Марущак Ю. В. та Польша А.В. під час спортивної розваги «Козацькі забави» розщирювали  в учнів 4 Б та 4 В  знання про козацтво, козацьку мужність; розвивали у дітей спритність та швидкість. Куц І. Г.  в ході пізнавально-розважальної гри «Казкова мандрівка»  з вихованцями 4-А класу пригадала героїв улюблених літературних казок, їх авторів, країни, де вони народилися, де вони  писали свої книги. П-Б клас разом з вихователем Кабаченко М. В. продемонстрували як можуть грати в дидактичні ігри «Овочі та фрукти»,  серед  усіх учнів найактивнішою була Шеховцова Катерина. Вихователь 3-Б класу Баришова Т. С.  проводила заняття з мовних ігор,  закріплювала та систематизувала знання дітей про різноманітний світ тварин; заняття було збагачене яскравими  малюнками тварин та об’ємними конструкціями їх будинків.  Григоренко О. М з  учнями 2-Б класу проводила турнір «Веселі, грайливі та кмітливі». Притика А.С.  під час заняття з образотворчої діяльності робила з дітьми аплікацію з природного  матеріалу «Метелик»; формувала в учнів уміння й навички роботи з сушеним листям, виховувала  відповідальність за доручену справу. Учні 3-А класу разом з вихователем Григоренко Л. Г. запросили всіх учнів молодших класів на музичну вітальню «На хмаринці пролетіла осінь мила, позолотіла!». Під час виховного заходу закликали маленьких глядачів бачити красу осені, милуватися її дарами. Тиждень педагогічної майстерності завершили   вихователі 1-А та 2-А класів - Гриб К. О. та Полоннік Н. В. годиною патріотичного дозвілля «Моя земля – земля моїх батьків».  Виховний захід  розпочали Квас Я., Корсун А. та Савельева А., саме ці учні   зустрічали  глядачів з короваєм та сіллю. Під час виховного заходу вихователі  виховували любов та повагу до батьків та  Батьківщини.

   На основі річного плану  і місячника школи   «На паралельних дорогах прав та обов’язків»  Золотаренко О. Г. та Куц І. Г.  організували  вернісаж юних художників «Світ прав дитини». Учні П- 4 класів мали можливість проявити свої творчі здібності та фантазії.

Переглядів: 880 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська школа-інтернат, методтиждень | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]