$, 25.04.2024, 16:20
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Березень » 2 » Участь педагогів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» у семінарі з питань аутизму у м. Харків
12:47
Участь педагогів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» у семінарі з питань аутизму у м. Харків

Педагоги Камʼянської школи-інтернату відвідали у місті Харкові дводенний семінар з питань аутизму - 2 інтенсивних дні практичних семінарів для спеціалістів і батьків з усієї України.

Спікерами були: Марина Слєпян - співзасновник і керівник групи «Суламот», Executive MBA, Bradford University, UK та Любов Рубін-Ніязова - головний методист і співзасновник групи «Суламот», Поведінковий Аналітик, Член Ізраїльської Асоціації Сертифікованих Аналітиків Поведінки (IACBA), Ліцензований методист міжнародної асоціації Р. Дэйвіса з корекції дислексії і супутніх проблем навчання. Питання торкалися різних тем: порушення аутистичного спектру, мислення і поведінка людей з аутизмом; роль спорту у комплексній корекційно- розвивальній програмі дитини з аутизмом; побудова динамічної корекційної програми для детей з аутизмом; інклюзія дітей з аутизмом у загальній освіті; ПЕКС - комунікація за допомогою зображень як трамплін до розвитку мовлення у дітей з аутизмом. Заняття проходили цікаво, змістовно і насичено. На майстер-класах панувала атмосфера партнерства, взаємодопомоги, консультацій і знайомства з новими термінами і поняттями.

Дякуємо за плідну роботу лекторам і просто фахівцям з великої літери – Марині Слєпян та Любові Рубін-Ніязовій, директору Панченко Г.В. за сприяння у поїздці до Харкова та організаторам семінару Луньовій Н.С. та Трушик О. .

Будемо працювати і втілювати здобуті знання на практиці. Звичайно, що буде непросто і важко, але все у нашому житті складно. Але ж варто спробувати, тішити батьків, які нам довіряють своїх діток і отримувати позитивні результати!
 

  

  

 

Переглядів: 734 | Додав: Natalya | Теги: проблеми аутизму, семінар, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]