$, 19.04.2024, 17:56
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Грудень » 18 » Участь у акції «Допоможемо воїнам АТО»
21:36
Участь у акції «Допоможемо воїнам АТО»

Колектив Кам’янської школи- інтернату   долучився до акції «Допоможемо воїнам АТО», допоміг двом молодим бійцям - учасникам АТО, які отримали  складні поранення  та проживають у Василівському районі (Олександр Гринь, житель с. Орлянка та  Ільницький Максим, житель с. Мала Білозерка).  Загальна сума допомоги 10 200 грн, по 5 100 кожному.

Напередодні Дня Збройних Сил України директори шкіл-інтернатів Запорізької області від імені своїх колективів та вихованців привітали бійців артилерійської бригади № 55 м. Запоріжжя, які безпосередньо беруть участь у бойових діях у зоні антитерористичної операції на Сході країни. Благодійна акція була організована за ініціативи керівників, працівників та учнів інтернатних закладів області та за підтримки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. В ході акції школа-інтернат надала допомогу на суму 2 000 грн.

 

5 та 12 грудня через благодійний фонд «Солдатские матери»  у зону АТО для запорізьких бійців передано близько 500 кг продуктів (крупи, макаронні вироби, цукор, чай, консерви, згущене молоко, варення, солодощі, горіхи,  мед, мука. А також передали 780 гривень на потреби фронту, подушки, ковдри та постільну білизну. Координував збір Віталій Миколайович Рубан

 

Учні школи взяли участь у Обласній національно- патріотичній акції «З любов’ю до героя». Діти виготовили своїми руками мотанки-обереги, дуже красиві і барвисті, а також дві ялинки і написали листи для солдатів,  підготували привітальні листівки до Дня Святого Миколая.

 

Благодійний фонд "Солдатські матері" про участь колективу школи у акції

 

Переглядів: 968 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]