$, 28.03.2024, 12:47
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Участь у обласному фестивалі-конкурсі "Повір у себе"
11:14
Участь у обласному фестивалі-конкурсі "Повір у себе"

У Запоріжжі вперше пройшов обласний фестиваль-конкурс творчості вихованців шкіл-інтернатів "Повір у себе". У цьому фестивалі взяли участь 67 солістів та колективів з навчальних закладів регіону,  які здобули перемогу в  обласному  огляді  дитячої та юнацької творчості "Таланти твої, Запорізький край!". Цей конкурс проводився з метою виховання патріотів України, пошуку та підтримки талановитих і обдарованих дітей з особливими потребами та дітей-сиріт, а також реабілітації та соціальної адаптації дітей-вихованців шкіл-інтернатів. Юним артистам у віці від 6 до 18 років дійсно вдалося повірити в себе і вразити журі та глядачів творчої різнобічністю, адже діти представили яскраві театральні, інструментальні, вокальні та хореографічні номери.

За підсумками  змагань творчий колектив Кам’янської спеціальної загальноосвітньої  школи- інтернату отримав  диплом першого ступеня    разом із десятьма закладами області  та ще йому було присуджено Гран-прі конкурсу. Вітаємо  наших юних артистів із перемогою!

 

 

Переглядів: 816 | Додав: Natalya | Теги: гран-прі ансамбль Ритм, Кам’янськf спецшколf- інтернат, Повір у себе | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]