$, 29.03.2024, 15:19
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Грудень » 5 » Вчимо учнів, як вберегти своє здоров'я!
18:31
Вчимо учнів, як вберегти своє здоров'я!

В Україні спостерігається значне підвищення рівня захворюваності на грип. І тому   з метою виховання дбайливого ставлення до власного здоров’я та формування навичок здорового способу життя   у КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР  проводиться  санітарно-просвітницька робота серед учнів школи. З вихованцями  були проведені бесіди «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати», інтерактивна гра «Захисти себе від грипу». На класних та виховних годинах учні розглядали малюнки про профілактику інфекційних захворювань, обговорювали випадки життя, наводили свої приклади, читали вірші, розгадували  кросворди та  відгадували загадки. Бібліотекарем школи Асатрян А.В.  було організовано виставку матеріалів з даної теми.

Пізнавальними  та корисними стали зустрічі  з медичною сестрою Квас С.В.  Вона розповіла учням про небезпеку цих захворювань та  способи  їх профілактики та лікування,  важливість повноцінного харчування з включенням вітамінів, загартовування організму, регулярне провітрювання та вологе прибирання приміщень. Світлана Володимирівна наголосила, на тому, що лікування ГРВІ та грипу є складною проблемою, тому його має визначати лікар. Не потрібно займатись самолікуванням.

Педагогічний колектив школи розуміє, що  життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров’я з метою виховання здорового покоління.

Гречко О.О., керівник МО вихователів

 

  

 

Переглядів: 730 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат, профілак4тика грипу | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]