$, 27.04.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Вітання воїнів АТО з Днем захисника України
21:33
Вітання воїнів АТО з Днем захисника України

 

Усвідомлення школярами того, що великі справи починаються із маленьких вчинків призводить не лише до конкретних дій, але й до набуття позитивного досвіду громадської співучасті.

Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих, та не залишила байдужими дитячі серця.

Напередодні  Дня Захисника України наші солдати отримали щирі вітання від вихованців та трудового колективу  Кам’янської спецшколи-інтернату. Діти підготували сувеніри з листівками для військових. Адже вони справді зігрівають щирим людським теплом, вселяють віру та морально підтримують хлопців на передовій. Дитинство і війна поняття не сумісні, але дивлячись на фото діяльності наших діток, розумієш, що дитячий розум здатний розмежувати добро і зло. І добра в наших дітях набагато більше, ніж негативу. Тому в нас є майбутнє!

 Свої листи пройняті любов’ю та турботою, діти склали у пакуночок, який разом із гуманітарною допомогою, зібраною трудовим колективом  нашої школи-інтернату передали  волонтеру БФ «Солдатські матері» Андрію Юрову. Школярі обіцяють не зупинятися і надалі продовжувати підтримувати наших солдат. Мрії всіх людей мають збуватися: і  тих, хто сьогодні в окопах, і хто їх підтримує. А у дітей єдине бажання: нехай, нарешті, в Україні настане мир і  спокій.       

Ми розуміємо, що наша допомога лише невеличка часточка того, що можна зробити для підтримки української армії, але сподіваємось, що це стане поштовхом до всіх небайдужих людей!

Переглядів: 718 | Додав: Natalya | Теги: Вітання воїнів АТО з Днем захисника, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]