$, 29.03.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2021 » Квітень » 22 » Впровадження пілотного прєкту SELFIE
09:14
Впровадження пілотного прєкту SELFIE

За результатами конкурсного відбору заявок ЗЗСО України Кам’янська школа-інтернат залучилась до участі в пілотному впровадженні проєкту SELFIE щодо апробації онлайн-інструменту Євросоюзу, який покликаний сприяти визначенню рівня цифровізації нашого закладу. Упродовж трьох тижнів 60 шкіл та 30 закладів професійної освіти оцінять ефективність використання інноваційних технологій та з’ясують, на якому етапі цифрового розвитку вони перебувають, що саме треба вдосконалити. Цей процес відбуватиметься з використанням онлайн-інструменту SELFIE, який вперше пілотується в Україні. 

Інструмент був розроблений експертами Європейської Комісії і вже використовується у 74 країнах світу. Запуск проєкту проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та European Training Foundation.

https://thedigital.gov.ua/news/selfie-vpershe-v-ukraini-60-shkil-i-30-zakladiv-profosviti-v-ramkakh-pilotu-proydut-otsinku-vprovadzhennya-tsifrovikh-tekhnologiy

Детальніше з інформацією можна ознайомитися за посиланнями: Міністерство освіти і науки України https://mon.gov.ua/ua/news/upershe-v-ukrayini-60-shkil-ta-30-zakladiv-profosviti-projdut-ocinku-vprovadzhennya-cifrovih-tehnologij-za-dopomogoyu-selfie-pilot-trivatime-u-kvitni-travni

20.04.2021 року Панченко Г.В., директор школи, Китманова І.В., заступник директора з навчальної роботи, Педан Л.В., інженер-програміст,  взяли участь в установчому вебінарі щодо запуску проєкту, який провели представники проєкту з ЄвроСоюзу та модератори областей.

З 23.04 2021 по 07.05.2021 року планується проведення моніторингу, до участі в якому будуть залучені адміністрація, педагогічні працівники та здобувачі освіти 5-10-х класів школи-інтернату.

Успіхів нам усім!

Детальніше про проєкт SELFIE (http://surl.li/rjxh)

Переглядів: 493 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]