$, 24.04.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 27

25 квітня 2017 року відбувся шкільний конкурс «Учень року – 2017» серед учнів 2-4 класів із ЗПР. Це заключний етап конкурсу, під час якого були визначені кращі школярі: Швецова Вікторія-2-А, Чусова Аліна-2-А, Коротка Анастасія-3-А, Чураков Артем-3-А, Андреєв Руслан-4-А, Квас Ярослав-4-А. Вони досягли значних успіхів у навчанні, творчості, є активними учасниками навчально-виховних заходів класу, школи.

Головна мета його проведення це виявлення і розвиток творчого потенціалу дітей, підтримка талановитих учнів у різних видах навчальної та позаурочної діяльності. Журі конкурсу: Гридасовій І.П., Сизоненко В.М., Стрішко Н.Ю. було надзвичайно складно визначитися з переможцем. Фіналісти конкурсу, Швецова Вікторія і Квас Ярослав, випробовувалися додатковими турами та запитаннями, але ніхто з них не поступився один одному. Тому було рішення журі: визнати двох учнів переможцями і надати звання «Учень року – 2017» Швецовій Вікторії і Квас Ярославу.

Вітаємо переможців конкурсу! Дякуємо батькам та педагогам за виховання гідних громадян нашої держави! Бажаємо надалі всебічно розвиватися та розкривати свої таланти, подальших успіхів у навчальній діяльності та не зупинятися на досягнутому!

Організатор конкурсу, вчитель - Григоренко Л.Г.

 

Переглядів: 820 | Додав: Natalya | Дата: 27.04.2017

Щороку 26 квітня в Україні відмічають річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС. У КЗ "Камянська спецшкола-інтернат" ЗОР  відбулась година памяті до 31-ї річниці катастрофи на Чорнобильської АЕС, яка мала на меті визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища, на стан здоровя населення, виховати особисту стурбованість за все, що відбувається навколо. Чорнобиль… Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. ці дні ми привертаємо увагу як української, так і світової громадськості до страждань людей, які зазнали і продовжують зазнавати дії радіації – наших співвітчизників і жителів інших держав. Серед тих і ті, хто захистив світ від страшної біди ціною здоров’я, а інколи й життя. Ми схиляємо перед ними голову. Вічна пам'ять героям.

О.О.Гречко, вихователь

 

 

 

Переглядів: 746 | Додав: Natalya | Дата: 27.04.2017

 

Нещодавно в нашій школі була проведена шкільна «Універсіада», присвячена Міжнародному Дню фізкультури та спорту під гаслом «Спорт для всіх». Участь в змаганнях взяли три команди: команда педагогів та дві збірні команди до складу яких ввійшли учні 5 – 12 класів. До програми змагань увійшли такі види спорту: настільний теніс, кульова стрільба, новус, шашки, стрибки на скакалці та волейбол. Кожен учасник команд мав право позмагатися та показати свій рівень фізичної готовності. У всіх учасників настрій був піднесений, дух заряджений спортивною енергетикою. Змагання проходили під веселими гаслами команд. Переможцями серед педагогів в змаганнях з шашок стали Квас Л.Ф. та Жавжаров В.К., в змаганнях з кульової стрільби, з мінімальною перевагою в одне очко перемогу здобула команда учнів. В настільному тенісі та стрибках на скакалці не було рівних педагогам: Гречко О.О., Жавжарову В.К., Польші А.В., Геращенко Ю.В., Волковій Т.М. та Кузьминській Я.І. В змаганнях з новусу, перемогу здобули учні. Кульмінацією змагань стала гра в волейбол між командами, де наші педагоги здобули перемогу. Сподіваємось, що кожен з учасників цього свята спорту виніс для себе, що навіть найменшої перемоги не досягти без напруженої, щоденної праці на біговій доріжці чи у спортивному залі, бо шлях до перемоги не завжди легкий і короткий. Головне – не втратити тих задатків, якими нагородила тебе природа, розвивати їх. Добре, коли у потрібний час і в потрібному місці біля наших дітей з’являються люди, які допомагають зробити їм правильний вибір – вибір здорового способу життя.

 

 

  

 

 

 

 

Переглядів: 851 | Додав: Natalya | Дата: 27.04.2017

22 та 23 квітня на базі корекційного центру "ПримаВера" м. Київ відбувся семінар-тренінг на тему: "Ефективна допомога дітям з аутизмом". Організатор семінару Скрипник Тетяна Вікторівна (професор Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, Голова Ради ГО фахівців «Маленький принц»). В семінарі-тренінгу брали участь вихователі дошкільних груп КЗ "Кам'янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" ЗОР за сприянням директора Панченко Г.В. з метою удосконалення навчально-виховного процесу.

В практичній частині учасникам були запропоновані різноманітні вправи направлені на розвиток сенсо-моторної сфери дитини. Також Тетяна Вікторівна поділилася ефективними ідеями працювати в режимі командної взаємодії, послідовно вирішуючи як корекційно-розвивальні, так і навчально-виховні завдання; правильно застосовувати методи і прийоми, необхідні для досягнення дитиною кожного етапу цілісного розвитку; вибудовування фундаменту стійкого та послідовного розвитку дитини; розробки стратегії корекційно-розвиваючої та навчально-виховної роботи; створювати розвивальне середовище для дитини, спираючись на її унікальність.

Учасники отримали багато позитивних емоцій та висловили бажання готуватися до другої ступені навчання.

 

 

Переглядів: 772 | Додав: Natalya | Дата: 27.04.2017

 

Атомні електростанції зазнають нищівної критики, зокрема через аварії, які можуть призвести до величезних за кількістю радіоактивних вивільнень, що, своєю чергою, загрожує безпечному життю людини і навколишньому середовищу.  Протягом квітня цього року в КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР проходив конкурс дитячих малюнків «Мирний атом в долонях дитини», який присвячений роковинам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.  Учні 1-12 класів нашої школи старанно підготувались і активно брали участь у конкурсі . Дитяча фантазія безмежна, а дитяча творчість завжди цікава, кожен малюнок по-своєму оригінальний. Всі школярі із великим задоволенням долучились до роботи над малюнками, надавши велику кількість творчих робіт. Всі роботи учнів були висвітлені на інформаційному стенді нашої школи.

О.О.Гречко, вихователь

Переглядів: 727 | Додав: Natalya | Дата: 27.04.2017