$, 29.03.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 27 » Конкурс «Учень року – 2017»
19:27
Конкурс «Учень року – 2017»

25 квітня 2017 року відбувся шкільний конкурс «Учень року – 2017» серед учнів 2-4 класів із ЗПР. Це заключний етап конкурсу, під час якого були визначені кращі школярі: Швецова Вікторія-2-А, Чусова Аліна-2-А, Коротка Анастасія-3-А, Чураков Артем-3-А, Андреєв Руслан-4-А, Квас Ярослав-4-А. Вони досягли значних успіхів у навчанні, творчості, є активними учасниками навчально-виховних заходів класу, школи.

Головна мета його проведення це виявлення і розвиток творчого потенціалу дітей, підтримка талановитих учнів у різних видах навчальної та позаурочної діяльності. Журі конкурсу: Гридасовій І.П., Сизоненко В.М., Стрішко Н.Ю. було надзвичайно складно визначитися з переможцем. Фіналісти конкурсу, Швецова Вікторія і Квас Ярослав, випробовувалися додатковими турами та запитаннями, але ніхто з них не поступився один одному. Тому було рішення журі: визнати двох учнів переможцями і надати звання «Учень року – 2017» Швецовій Вікторії і Квас Ярославу.

Вітаємо переможців конкурсу! Дякуємо батькам та педагогам за виховання гідних громадян нашої держави! Бажаємо надалі всебічно розвиватися та розкривати свої таланти, подальших успіхів у навчальній діяльності та не зупинятися на досягнутому!

Організатор конкурсу, вчитель - Григоренко Л.Г.

 

Переглядів: 812 | Додав: Natalya | Теги: Учень року, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]