$, 29.03.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Травень » 25

Свято Вогнища - одне з найсвітліших, найбажаніших свят, які проводяться у Кам’янській спецшколі-інтернаті. Скільки творчості, фантазії, вигадки, радості та сміху дарує воно воно і дітям, і дорослим. У цей день у школі грає музика, а настрій стає прекрасним! Щороку, наприкінці травня, як учні, так і педагоги школи з радістю і нетерпінням чекають на цей день. І, мабуть, тому, цього дня будь-які хмари, — і на небосхилі, і в людських думках, — зникають від лунких дитячих глосів, радісного сміху та веселих пісень. Кого замучила ностальгія за романтикою таких вечорів - вам сюди. Нинішнім школярам при їх божевільному завантаженні це особливо потрібно. Тому стало доброю традицією цього теплого вечора відключатися від побуту і роботи, закидати подалі комп'ютери і всією сім'єю - до школи-інтернату! Ми завжди радо вітаємо всіх гостей, жителів села на цьому святі.
Яскраві художні номери підготували учні школи разом зі своїми педагогами, викликавши хвилю оплесків вдячних глядачів. Глядачам припали до смаку хореографічні композиції та пісні в жестовому виконанні ансамблю «Ритм», багаторазового переможця різноманітних конкурсів і фестивалів. Майстерно виконали вальс юні артисти 4-А та 2-А класів. Наймолодші танцюристи дошкільної групи «Сонечко» порадували глядачів танком «Ромашка». Святкового настрою додали веселі танці «Я малюю» (1А та 1-Б класи), "Мальчик с пальчик" (ПБ клас) та "Джентельмен" (1-В клас). Хвилю аплодисментів отримала за свій неповторний голос Терновська Валерія. Бурхливими оплесками вдячні глядачі нагородили Швецову Вікторію за виконання «Шкільного репу». Нікого не залишили байдужим виступи юних артистів. Закінчилося свято побажанням всім мирного неба і піснею "ТОБІ Україно".
Потім увага всіх присутніх переключилася на чудове видовище, так знайоме всім з дитинства, полум'я Шкільного Вогнища… Воно спалахнуло ясно й високо. 
Нарешті, підхопивши довгоочікувані язички від факела, розгорається і пускається в танок, тріском, гудінням і снопами іскор оповіщаючи небо про свято. Гості свята, бабусі-піонерки згадують непосидючу юність, а малюки просто веселяться від душі. На вогонь можна дивитися нескінченно довго, але ось Вогнище починає втомлюватися, заспокоюватися, і діти переходять на шкільний майданчик, де їх чекають запальні танці, ігри і розваги, які для них підготував педагог-організатор Жавжаров В.К
Можливо, це свято сьогодні стало неактуальним, але ми намагаємося зберегти традиції, просто дозволивши дітям бути дітьми. Ми всі родом з дитинства, згадуємо свої дитячі роки і намагаємося зробити для наших дітей все можливе, щоб вони могли запам'ятати своє ЩАСЛИВЕ дитинство! Яскраве багатолюдне свято запам’ятається дітям цікавими зустрічами, новими знайомствами, неповторним відчуттям хоч маленьких, але власних перемог.

     

Переглядів: 910 | Додав: Natalya | Дата: 25.05.2017

25 травня у нашій школі відбулося Свято прощання з початковою школою для учнів 4-А класу. Діти разом із класним керівником Тіхоновою Ганною Анатоліївною та вихователем Полоннік Наталією Вікторівною підготували чудове дійство, де лунали веселі вірші, чудові пісні та запальні танці. Свято пройшло в атмосфері доброзичливості та позитивних емоцій. Учні з хвилюванням згадали роки навчання в початковій школі. Усі учні класу були нагороджені дипломами випускника початкової школи. Діти подякували батькам за допомогу, щиру підтримку, неабияку силу волі, за відчайдушне терпіння та наснагу. Із закінченням початкової школи дітей привітала директор Галина Володимирівна Панченко. Настанови своїм дітям дали батьки.
Не можна сказати, що закінчується дитинство наших дітей. Однак нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю.
Любі наші діти! Нехай знання, отримані у нашій школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть вам досягти омріяних вершин. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Любіть своїх рідних, будьте завжди гідними їх, дайте їм можливість гордитися вами! Щасти вам у всьому!
Переглядів: 1234 | Додав: Natalya | Дата: 25.05.2017

Вже декілька років поспіль стало доброю традицією у Камʼянській школі-інтернаті проводити святкову лінійку за підсумками проведених конкурсів, змагань і олімпіад… Ось і сьогодні переможців урочисто привітали грамотами та дипломами.

Хочеться побажати дітям міцного здоровʼя, успіхів, нових перемог і здобутків, а педагогам – гордості за своїх учнів, вдячних, слухняних і розумних вихованців.

Переглядів: 724 | Додав: Natalya | Дата: 25.05.2017