$, 24.04.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Травень » 25 » Свято прощання з початковою школою
21:54
Свято прощання з початковою школою
25 травня у нашій школі відбулося Свято прощання з початковою школою для учнів 4-А класу. Діти разом із класним керівником Тіхоновою Ганною Анатоліївною та вихователем Полоннік Наталією Вікторівною підготували чудове дійство, де лунали веселі вірші, чудові пісні та запальні танці. Свято пройшло в атмосфері доброзичливості та позитивних емоцій. Учні з хвилюванням згадали роки навчання в початковій школі. Усі учні класу були нагороджені дипломами випускника початкової школи. Діти подякували батькам за допомогу, щиру підтримку, неабияку силу волі, за відчайдушне терпіння та наснагу. Із закінченням початкової школи дітей привітала директор Галина Володимирівна Панченко. Настанови своїм дітям дали батьки.
Не можна сказати, що закінчується дитинство наших дітей. Однак нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю.
Любі наші діти! Нехай знання, отримані у нашій школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть вам досягти омріяних вершин. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Любіть своїх рідних, будьте завжди гідними їх, дайте їм можливість гордитися вами! Щасти вам у всьому!
Переглядів: 1240 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]