$, 28.03.2024, 19:51
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Жовтень » 8 » Цікава екскурсія на взуттєву фабрику
12:28
Цікава екскурсія на взуттєву фабрику

       У старшокласників Кам’янської школи-інтернату настав період вибору майбутньої професії. Тож  екскурсії на підприємства і знайомство з особливостями професій дуже важливі для кожного.

    Так,  нещодавно учні 12-А та 8-Б класів здійснили екскурсію на  Василівську взуттєву фабрику. Там зустріли нас, як поважних гостей, провели інструктаж з техніки безпеки, а потім познайомили з усіма виробничими підрозділами. Дуже цікаво було спостерігати за процесами підготовки і виготовлення взуття. Робітники працюють у чистих,  великих цехах, з сучасним обладнанням. Багато процесів автоматизовано. Взуття  якісне, стильне, з натуральних матеріалів. Ми ознайомились з деякими моделями осінньої та зимової колекції. Сурдопедагог Лисиця К.Г. здійснювала синхронний переклад всієї інформації, яку отримали від екскурсовода. Вихованці поставили чимало запитань, на які відповів Проценко Віктор Миколайович. Він працює на фабриці інженером з техніки безпеки і добре знає виробництво та свою справу. Дуже вдячні йому за доброзичливе ставлення до відвідувачів, змістовну і цікаву екскурсію.

          Також за організацію такої повчальної екскурсії щиро ми дякуємо Панченко Галині Володимирівні, директору школи, Григоренко О. М., водієві,  нашим наставникам Горбенко В.М. і Волковій Т.М. Всі екскурсанти дуже задоволені тим,  що у  них була така можливість побачити все власними очима. Недарма кажуть у народі, що краще один раз побачити, ніж десять раз почути. А побачили дуже багато цікавого і повчального.

Довгаль Роман, Машкін Ярослав,

учні 12-А класу

 

 

 

Переглядів: 835 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]