$, 27.04.2024, 05:30
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2020 » Лютий » 21 » День Святого Валентина
20:07
День Святого Валентина

 

 

День Святого Валентина-свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Особливим він став і для учнів Камянської школи-інтернату.

У школі пройшла низка цікавих, креативних заходів, присвячених Дню святого Валентина. Весело та незвично пройшла конкурсно-розважальна програма для вихованців початкових класів, насичена оригінальними жартами, веселими конкурсами, привітаннями. Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі «Солодка мить». Дуже весело було спостерігати, як вихованці із завязаними очима шукали та знаходили цукерки. Свою спритність діти продемонстрували в конкурсах «Влучний купідон» та «Донеси м’яч». Артистизм виявили в конкурсі «Незвичайний танок». А святковий флешмоб згуртував всіх в одну велику, дружню команду.

Фіналом святкового дійства стало визначення найкращої пари (Валентина та Валентини), якими стали учень 1-Б класу Михайло Натуча та учениця 4-Б класу Яна Кривобок. І звісно ж наша улюблена дискотека! На цьому святі ніхто не залишився без подарунка - всі отримали солодкий презент.

 

Старшокласникам задавала піднесеного настрою святково прикрашена зала, працювала «Пошта кохання» - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до чарівної скриньки. Яскравою культурною програмою стало конкурсно- розважальне шоу «На крилах кохання», насичене оригінальними жартами ведучих, веселими конкурсами, привітаннями. В конкурсній програмі взяли участь шість пар. Змагання між парами проходили завзято, у веселій і дружній атмосфері. Веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла.

Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. Всі учасники і глядачі отримали заряд бадьорості і оптимізму. Підведенням конкурсної програми стало вручення дипломів кожній парі. В номінації «Найталановитіша пара» стали Ведмедько Олександра і Заярін Вячеслав, «Найгарніша пара» - Ясирова Ганна і Боровик Ілля, «Найвеселіша пара» - Сиса Ганна і Требушний Максим, «Найкреативніша пара» - Холодняк Микита і Сальник Ганна, «Приз глядацьких симпатій» - Фещенко Святослав і Пашкова Анжела. Кульмінацією стало визначення ідеальної пари - нею стали Осадчий Микита та Машкіна Юлія.

Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм шкільна родина відзначила День святого Валентина!
Вітаємо зі святом! Бажаємо Вам всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

 

  

Переглядів: 626 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат #ден | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]