$, 25.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Листопад » 18 » Гра-вікторина «Розумні та кмітливі»
10:57
Гра-вікторина «Розумні та кмітливі»

У рамках тижня педагогічної майстерності вихователів старших класів  15 листопада  у КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР вихователі Гречко О.О. та Терновський Є.О.  провели  гру - вікторину «Розумні та кмітливі». Гра проходила між учнями  8-9 класів приблизно однієї вікової категорії.  Всі діти були поділені порівну на 2 команди. Команду «Кмітливих» очолила Болгаріна Анастасія учениця 9-А класу, а команду «Розумні» Машкіна Юлія  теж учениця 9-А класу. Серед глядачів було обрано компетентне журі, до складу якого увійшли Чуракова С.В., та Кузьминська Я.І.

Перед початком гри команди ознайомили з правилами. В ході гри проведено  6 конкурсів. Розпочали гру із конкурсу «Розминка». Під час цього конкурсу дітям було запропоновано цікаві питання на увагу, кмітливість, та знання з різних предметів. Другий конкурс, «Розгадай ребус», пройшов досить жваво та весело. Гравці допомагали один одному та весело і голосно обговорювали завдання. Після двох конкурсів глядачам було запропоновано відповісти на цікаві питання. Діти та гості наввипередки намагалися надати відповіді.

Під час 3 конкурсу «Збери літери» гравці отримали листочки з двома літерами. Їм потрібно було надати правильну відповідь на питання та швидко скласти слово із поданих літер. Команди і з цим завданням справились блискуче.

В 4 конкурсі «Угадай фільм по кадру» команди по черзі намагалися відгадати відомий кінофільм та мультфільм. Діти надали досить багато правильних відповідей.

У наступному завданні командам потрібно було скласти із переплутаних слів відомі українські прислів’я.  Команди із честю виконали і ці завдання.

Фінальний конкурс був на кмітливість та увагу. На великий подив ведучих діти правильно відповіли і на ці важкі завдання.

Після закінчення гри членами журі було оголошено результати. З перевагою всього лише в 1 бал перемогла команда «Розумні» на чолі із капітаном Машкіною Юлею.

Після оголошення результатів – команди були нагороджені почесними грамотами. Учасники привітали один одного та сфотографувались на згадку.

 

О.О.Гречко, керівник МО вихователів старших класів

       

 

Переглядів: 792 | Додав: Natalya | Теги: гра-вікторина, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]