$, 29.03.2024, 10:27
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 5 » Інсценізація казки «Пан Коцький»
11:13
Інсценізація казки «Пан Коцький»

 

Казка-це свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки і мови

( В.Сухомлинський)

Саме з казки і починається пізнання дитиною такого таємничого і, на перший погляд, невпізнаного світу. Казка допомагає закарбувати в свідомості дітей яскраві картини дійсності.

З метою розвитку творчих здібностей, акторського таланту, пам’яті, уваги у початковій школі було проведено конкурс інсценізованої казки. Казка – це активна творчість, що захоплює всі сфери духовного життя дитини, її розум, почуття, уяву, мову, сприяє розвитку емоційної сфери..

Недарма всі люди полюбляють казки, бо вони поринають у світ дитинства, краси, добра і справедливості. Учні 2-б класу інсценізували українську народну казку «Пан Коцький».

Ми детально розробили сценарій казки, розподілили ролі (кожен учень класу отримав свою роль), підібрали музичний супровід. Батьки допомогли підготувати костюми, декорації.

За час підготовки до конкурсу діти об’єдналися однією цікавою для них метою, стали краще розуміти один одного, більш здружилися. Кожна дитина намагалася якнайкраще зіграти свою роль. Казка «Пан Коцький» переконала глядачів, що правда завжди перемагає.

Наша казка закликає до добра, любові, поваги до ближнього, вміння зрозуміти іншого. Конкурс інсценізованої казки подобається як дітям, так і дорослим. Казка – це не просто розповідь про фантастичні події , а цілий світ, у якому дитина живе, бореться, протиставляє злу свою добру волю. Кожна казка невіддільна від краси, вона сприяє розвитку естетичних почуттів, без неї не можливе благородство, щира чуйність до людського нещастя й страждань. Завдяки казці дитина пізнає світ не тільки розумом, а й серцем.

О.С.Гонтарь, вихователь

 

   $IMAGE4$

Переглядів: 914 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола-інтернат, інсценізація казки | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]