$, 24.04.2024, 12:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Жовтень » 6 » ОБИРАЄМО ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ
09:42
ОБИРАЄМО ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

З метою виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та стимулювання бажання дбати про нього; сприяння усвідомленню учнями необхідності ведення здорового способу життя; прищеплення інтересу до занять фізичною культурою і спортом вчителі початкових класів Сизоненко В.М., Сінченко С.Г. 05.10.2017 року в 2-А і 3-А класах провели бінарний урок з основ здоров’я з теми «Обираємо здоровий спосіб життя». Сизоненко В.М. наголосила, що здоров’я – це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. Тільки здорова, всебічно розвинена, освічена людина здатна бути справжнім творцем власної долі і долі своєї країни. Здоров’я – це не відсутність хвороб, а фізична, соціальна, психологічна гармонія людини, доброзичливі, спокійні стосунки з людьми, з природою, із собою. Для здоров’я потрібні чотири умови: фізичні навантаження, повноцінне харчування, загартування та час і вміння відпочивати.

На уроці говорили про здоров’я, як діти до нього ставляться, визначили, яку роль воно відіграє в житті, відповідали на проблемні питання чи є перешкоди для його збереження і як їх можна подолати, складали «асоціативний кущ», згадали вислови народної мудрості про здоров’я.

Учні з’ясували, які є умови здорового способу життя, згадали про користь загартування, і що означає вести здоровий і активний спосіб життя: робити зарядку, ходити в походи, займатись посильною фізичною працею, відвідувати спортивні секції, любити і дотримуватись чистоти, тому що чистота – запорука здоров’я. А ще виробляти в собі добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати поганих, шкідливих. Як підсумок учні по групам виготовили колажі «Здоровий спосіб життя».

Отже, бажаємо всім доброго здоров’я! Будьте здорові – будете щасливі й радісні.

 

 

Сизоненко В.М., Сінченко С.Г.

 

  

Переглядів: 691 | Додав: Natalya | Теги: здоров'я, здоровий спосіб життя, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]