$, 25.04.2024, 22:41
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 6 » Презентація проекту «Кімнатні рослини»
17:32
Презентація проекту «Кімнатні рослини»

 

У наш час індустріальне суспільство поступається місцем інформаційному суспільству. У усіх сферах діяльності людини зростає роль інформації, уміння її знаходити. Сучасній людині доводиться самостійно добувати необхідну інформацію з величезного потоку. Таким чином, використовуючи інформаційні технології в проектній діяльності, у виховній роботі, ми залучаємо кожну дитину до особово значимої для неї освітньої сфери. Діти вчаться працювати в команді, виконувати різні ролі і функції. Вони з великим захопленням виконують ту роботу, яку самі вибрали, а це можливо тільки при проектній діяльності.

Учні 6-Б класу під керівництвом педагогів Польші А.В. та Волкової Т.М. презентували проект «Кімнатні рослини», над яким працювали протягом навчального року. Діти збирали цікаву інформацію про кімнатні рослини в бібліотеці та Інтернеті, досліджували різноманіття кімнатної флори у школі та вдома, фотографували, спостерігали та розповідали про свої улюблені квіти, а також дали відповідь на головне питання: яку роль в житті людини відіграють кімнатні рослини. А головне- учні здобували практичні навички у вирощуванні і догляді кімнатних рослин.

Школярі сподіваються, що, отримавши всю цю інформацію, люди ще більше полюблять наших скромних зелених друзів - кімнатні рослини. Як би було добре, щоб учні більше спілкувалися між собою, обмінювалися кімнатними рослинами, довідниками, порадами, щоб кабінети, коридори, домівки перетворилися у квітучі оранжереї, адже квіти завжди приносять людям красу, радість, задоволення та здоров'я. І вони уже не знемагатимуть від спраги на ваших підвіконнях, а будуть бадьоро зеленіти й цвісти, обдаровувати всіх своїми приємними плодами, чарувати запашними та яскравими квітками.

А.В.Польша, вихователь

  

Переглядів: 787 | Додав: Natalya | Теги: Проект, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]