$, 24.04.2024, 17:05
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 06

"Вчителько моя, зоре світова..." Як прекрасно і як влучно названо в цій поезії А. Малишка вчительку. Дійсно, як зоря ранкова дарує радість нового дня, так і вчитель дарує учням щоденну радість пізнання світу.

Четвертого квітня учнями 9 – А та 11 – А класу була продемонстрована жартівлива сценка «На уроці російської мови. Діти мали змогу перевтілитися у роль вчителя та відчути усю тяжкість цієї професії. Щирість почуттів, які панували в класі воістину дивували, безмежне щастя наповнювало їх душу. Учні вдало перевтілювалися в свої нові образи.
Хочеться побажати усім педагогам: «Нехай же доля посилає Вам, наші мудрі наставники, розумних, добрих і вдячних учнів»!

Чуракова С.В., Гречко О.О., вихователі

 

Переглядів: 832 | Додав: Natalya | Дата: 06.04.2017

 

У наш час індустріальне суспільство поступається місцем інформаційному суспільству. У усіх сферах діяльності людини зростає роль інформації, уміння її знаходити. Сучасній людині доводиться самостійно добувати необхідну інформацію з величезного потоку. Таким чином, використовуючи інформаційні технології в проектній діяльності, у виховній роботі, ми залучаємо кожну дитину до особово значимої для неї освітньої сфери. Діти вчаться працювати в команді, виконувати різні ролі і функції. Вони з великим захопленням виконують ту роботу, яку самі вибрали, а це можливо тільки при проектній діяльності.

Учні 6-Б класу під керівництвом педагогів Польші А.В. та Волкової Т.М. презентували проект «Кімнатні рослини», над яким працювали протягом навчального року. Діти збирали цікаву інформацію про кімнатні рослини в бібліотеці та Інтернеті, досліджували різноманіття кімнатної флори у школі та вдома, фотографували, спостерігали та розповідали про свої улюблені квіти, а також дали відповідь на головне питання: яку роль в житті людини відіграють кімнатні рослини. А головне- учні здобували практичні навички у вирощуванні і догляді кімнатних рослин.

Школярі сподіваються, що, отримавши всю цю інформацію, люди ще більше полюблять наших скромних зелених друзів - кімнатні рослини. Як би було добре, щоб учні більше спілкувалися між собою, обмінювалися кімнатними рослинами, довідниками, порадами, щоб кабінети, коридори, домівки перетворилися у квітучі оранжереї, адже квіти завжди приносять людям красу, радість, задоволення та здоров'я. І вони уже не знемагатимуть від спраги на ваших підвіконнях, а будуть бадьоро зеленіти й цвісти, обдаровувати всіх своїми приємними плодами, чарувати запашними та яскравими квітками.

А.В.Польша, вихователь

  

Переглядів: 786 | Додав: Natalya | Дата: 06.04.2017

Запрошуємо всіх взяти участь у благодійній акції

"Великодній кошик для воїнів АТО",

яка триває у КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР.

Дякуємо за розуміння та підтримку наших захисників.

 

Пов’язане зображення

 

 

Координатори акції

 

 

 

Переглядів: 710 | Додав: Natalya | Дата: 06.04.2017

Враховуючи один із основних специфічних принципів школи–інтернату- створення спеціального мовного середовища, в позакласній роботі стоїть завдання розвитку навичок діалогічної мови, вміння спілкуватися. Цікавою формою роботи є інсценізація художніх творів. Метою проведення інсценізацій художніх творів є забезпечення особистісного художньо-естетичного розвитку учнів, формування та удосконалення художньо-мовленнєвих виконавчих навичок, умінь володіти пластикою, мімікою, жестами; розвиток здібностей до творчого перевтілення. Діти показують своє розуміння не тільки змісту твору, а й сто­сунків, що існують між персонажами Отже, на конкретних прикладах (вчинках людей, героїв ка­зок) у школярів формуються моральні уявлення про доброту, чесність, справедливість, дружбу.  Учні 2-А класу з вихователем Сінченко С.Г. підготували і показали музично-драматичну казку «У пошуках першоцвітів». У сценарії гармонічно співіснували природа і діти. Діти мали змогу грати самих себе, переживати момент приходу Весни та найщиріші почуття до мами. Учні із задоволенням виконували свої ролі: Тетянка- Швецова В., Петрик-Стрішко Д., Зима-Морозова Н., Вітер-Лисак Р., Зайчики-Павліченко І., Онищенко Н., Весна- Ільясова Г., Королева Лісу-Колінько К., Сонечко – Яцун О., Первоцвіти- Шулежко А, Костюк В., Чусова А. Атмосфера казки та музичне оформлення занурили дітей у стан теравпетичної релаксації та надали їм змогу відчути естетичну насолоду.

Вихователь Сінченко С.Г.

  

 

Переглядів: 792 | Додав: Natalya | Дата: 06.04.2017