$, 24.04.2024, 05:06
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2020 » Вересень » 25 » Спортивне свято у Кам’янській школі-інтернаті»
09:22
Спортивне свято у Кам’янській школі-інтернаті»

 

 

У КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР  відбулась осіння спартакіада, присвячена дню фізичної культури і спорту. В спортивних змаганнях взяли участь учні 1-12 класів. Активними, рухливими і спритними зростають наші наймолодші школярики. В змаганнях були представлені такі види спорту, як метання малого м’яча, метання гранати, стрибки в довжину з місця, стрибки в довжину з розбігу  та біг на 30 і 60 метрів.

Звичайно, були визначені і переможці. Серед юних спортсменів 2-4 класів найкращі результати показали Олійник Є.(4-А кл.) Скрипниченко Т.(3-Б кл.),Білан Д.(4-В кл.),Глушко К, Монастирний А. (3-А кл), Дашкеєв М.(4-Б кл., Максименко Є.(4-б).

Серед учнів 5-9 класів відзначились своїми спортивними успіхами Аверін І.(8-Б кл.)– стрибки в довжину з розбігу; Кучин В. (5- А кл.) –стрибки в довжину з розбігу; Боголюбов Д.( 7-А кл.)

Порадували спортивними результатами і старшокласники. Це Заярін В.(12-А кл.), який має найкращі результати зі стрибків у довжину і бігу на 60 м. Осадчий  М. (10-А кл.) – стрибки в довжину з розбігу. Гострий М.(10-А кл.)– біг на 60 м. Тульгук М.(10-Б кл.)– стрибок в довжмну з розбігу. Білоконь В.(11-Акл.) – біг на 60 м. Стадник М.(11-А кл.) – метання гранати, стрибки в довжину з розбігу. Бажаємо всім здоров’я, бадьорості і нових перемог!

         

 

Переглядів: 472 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]