$, 26.04.2024, 06:32
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2019 » Квітень » 28 » Тиждень безпеки життєдіяльності
22:34
Тиждень безпеки життєдіяльності

 

З метою набуття у підростаючим поколінням навичок свідомого, поважного ставлення до збереження життя і здоров'я наприкінці квітня 2019 року в нашій школі пройшов тиждень знань з безпеки життєдіяльності. Його метою було закріпити уявлення дітей про можливі небезпечні ситуації природного, техногенного, медичного, біологічного характеру та відпрацювати стереотипи поведінки школярів в умовах загрози та виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Протягом тижня безпеки в усіх групах проведені різні виховні заходи: тематичне заняття "Навіщо людям електроприлади", перегляд та обговорення презентації "Причини виникнення пожежі", хвилинка-цікавинка "Де живе електричний струм", година спілкування "Вивчаємо і дотримуємося правил дорожнього руху", хвилинка життєвої мудрості "Безпечні та небезпечні іграшки", година довіри "Сам вдома». Вихованці початкових класів переглянули відеоролики «Незнайомі предмети та речовини", "Небезпека в природі", навчальне відео «Безпечний світ» та мультиплікаційний фільм "Пригоди у весняному лісі", прослухали бесіду- застереження "Правила дорожні - не слова порожні", тематичну бесіду "Школа Світлофорика", моделювали ситуації правильної поведінки в надзвичайних ситуаціях .

В усіх класних колективах проведені підсумкові заняття з безпеки життєдіяльності на тему "Школа екстремальних ситуацій". Протягом тижня знань проводилися також цільові прогулянки, читання тематичних творів дитячої художньої літератури та їх обговорення, аналіз небезпечних ситуацій та виведення вихованцями правил безпечної поведінки. Діти отримали та закріпили знання, уміння і практичні навички поведінки на випадок екстремальної ситуації. Знаючи основні вимоги та маючи навики поводження в тій чи іншій надзвичайній ситуації, як в ранньому віці, так і в майбутньому, дитина не стане винуватцем їх виникнення і в будь який час зможе допомогти та захистити і себе і оточуючих.

 

 

 

Переглядів: 657 | Додав: Natalya | Теги: таждень безпеки, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]