$, 26.04.2024, 16:22
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2020 » Вересень » 25 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
11:43
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

 

Нещодавно  в Україні відзначали День рятувальної служби.  До здобувачів  освіти  Кам’янської школи – інтернату  завітали представники  цієї  мужньої професії. 

          Заступаючи на чергування, рятувальники  готові ризикувати  аби допомогти людям, зберегти життя і майно.  Вони - справжні герої  сьогодення, з честю виконують покладені на них завдання. 

Рятівник -  це  не просто професія, це покликання. Члени колективу школи-інтернату з вдячністю за   витримку, відповідальність і професіоналізм  вітали  гостей.  Дякували  також за те, що наочно  змогли побачити пожежну техніку  та  спеціальне обладнання рятувальників, яким вони   різними способами  гасили  вогонь умовної пожежі в школі-інтернаті. Планові навчальні тренування  з пожежної безпеки  в цьому році  проводили із залученням  6-го державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України у Запорізькій області  смт  Степногірська.

          Класні керівники, вихователі дошкільних груп, , техперсонал,  під керівництвом Китманової  І.В., керівника з ЦЗ,  організовано провели  навчальну евакуацію  шкільного колективу. А можливості пожежного забезпеченням школи  продемонстрував Лебідь О.І., інженер з пожежної безпеки та члени пожежної дружини.

          Тиждень був насичений подіями і заходами: провели  навчально-тренувальна евакуація колективу , перевірку системи оповіщення у випадку пожежі, тренування нового  складу караулу пожежно-рятувального  посту  ГУ ДСНС  Степногірська  гасіння умовної пожежі в школі-інтернаті  та  випробували  пожежних гідрантів.  

          Головне, вихованці  засвоїли -  варто бути обережним  з вогнем,  берегти своє життя  та   оточуючих.  А якщо  сталася  пожежа , викликати наших друзів-  рятівників, які  завжди примчать  на допомогу!

 

 

Переглядів: 490 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]