$, 20.04.2024, 08:56
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Грудень » 21 » Участь учнів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР у благодійному новорічному концерті у м. Київ
17:26
Участь учнів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР у благодійному новорічному концерті у м. Київ

 

       17 грудня в м. Київ, напередодні Дня Святого Миколая, за ініціативи дружини Президента України, Голови Благодійного Фонду Порошенка

пані Марини традиційно пройшов благодійний новорічний концерт «З теплом у серці» за участю і для дітей з особливими потребами. У концертній програмі взяли участь Олександра, Євгенія та Михайло Порошенки, а також талановиті діти з різних куточків нашої країни. Серед них – учасниця талант-шоу «Голос. Діти -3» Анастасія Тарнавська та представниця України на дитячому «Євробаченні-2016» Софія Роль.

          Учні нашої школи(5 – 11 Класи) теж брали участь в цьому концерті, з піснею «Мир без війни». Наші діти іще раз довели оточуючим, що не можна здаватися, треба йти до своєї мети як би тяжко не було.  

           У вітальному слові Дружина Президента наголосила, що всі ми різні – але всі ми рівні: «Яскравим підтвердженням цьому є спільна творчість, підтримка і єднання, які відбуваються на цій сцені. Усі запрошені діти отримали від Святого Миколая солодкі подарунки.

С.В.Чуракова, вихователь

      

Переглядів: 721 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]