$, 19.04.2024, 05:41
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Виховуємо здорове покоління
13:41
Виховуємо здорове покоління

У 4-Б класі був проведений урок з основ здоров’я з теми: «Я обираю здорові звички» Метою було виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та стимулювання бажання дбати про нього; сприяння усвідомленню учнями необхідності ведення здорового способу життя; прищеплення інтересу до занять фізичною культурою і спортом. Урок містить інтерактивні форми та методи роботи. Матеріали, які були використані на уроці, розкрили переваги здорового способу життя та принципи безпечної життєдіяльності. Розпочався урок з моделювання життєвої ситуації. «Чи можете ви сказати про себе: «Я здоровий»?»
Продовжили бесіду вправою «Мікрофон». Де діти свої відповіді починали зі слів: «Я здоровий, тому що …». Для закріплення знань Що ж таке здоров’я був проведений конкурс «Хто більше?» На чистому аркуші паперу учні по черзі записували слова, що стосуються здоров’я. Наприклад: режим, загартовування, зарядка, спорт.
Потім із цих слів, що стосуються здоров’я, склали «асоціативний кущ». З метою
нагадати корисні звички, які допоможуть зміцнити здоров’я була поведена ігрова вправа «Так чи НІ». Діти за допомогою сигнальних карток визначали, які звички корисні, а які шкідливі. І на закріплення знань провели вправу «Закінчи речення» (практична робота в групах). Урок пройшов жваво та невимушено.

Рубан Т.В., вчитель

 

 

Переглядів: 773 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]